Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident spectaculos: Un sofer a ZBURAT peste sensul giratoriu (VIDEO)

B1 B1,
Accident spectaculos: Un sofer a ZBURAT peste sensul giratoriu (VIDEO)

Accident socant pe DN6, in Bragadiru. Protagonistul? Un sofer inconstient, baut bine. Zborul masinii a fost surprins de camerele de supraveghere montate in intersectie, iar imaginile par rupte dintr-un film de ac. continuă pe B1

VIDEO Accident spectaculos: un sofer beat crita a zburat cu masina peste un sens giratoriu la Bragadiru

Accident spectaculos surprins de camerele de supraveghere, in Bragadiru. Un sofer de 37 de ani din Bucuresti, aflat intr-o avansata stare de ebrietate, a lovit cu masina un sens giratoriu, fiind proiectat peste intersectie.

Imagini incredibile surprinse laAlba Iulia. O femeie a facutplaja in sensul giratoriu - VIDEO

O tanara din Alba Iulia a fost surprinsa, luni, in timp ce facea plaja intr-un sens giratoriu. Nu se stie inca de ce a ales tanara un astfel de loc pentru a se bronza, dar cu siguranta, a atras.

Accident spectaculos. O masina a zburat peste intersectie in Bragadiru

Un sofer de 37 de ani din Bucuresti a produs un accident spectaculos pe DN 6 in Bragadiru, din Bucuresti catre Alexandria. Soferul a pierdut controlul volanului, a intrat puternic in sensul giratoriu. Se.

Accident spectaculos in Capitala

Un accident spectaculos a avut loc, luni dupa-amiaza, in Capitala, in zona Lacului Floreasca. Un sofer a intrat cu viteza intr-un copac. in urma impactului, soferul a fost ranit usor. Masina de lux.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )