Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cu acest corp a pus mana pe unul dintre cei mai ravniti sportivi ai Europei

Antena3 Antena3,
Cu acest corp a pus mana pe unul dintre cei mai ravniti sportivi ai Europei

Are 30 de ani si nu se numara printre divute, dar a reusit sa puna mana pe unul dintre barbatii. continuă pe Antena3

MAURICE SENDAK, unul dintre cei mai apreciati scriitori de carti pentru copii, omagiat de ...

GOOGlE il omagiaza luni, 10 iunie, printr-un logo special, pe MAURICE SENDAK, scriitor de carti pentru copii si ilustrator american, celebru in toata lumea pentru romanul Where the Wild Things Are, una dintre cele mai iubite carti ilustrate pentru copii din toate timpurile, potrivit Mediafax. GOOGLE sarbatoreste 85 de ani de la nasterea lui MAURICE SENDAK printr-un Doodle sub forma de videoclip ce infatiseaza personaje cunoscute din cartile sale in timp ce alearga pe fundalul unor ilustratii .

Alin Simota, unul dintre cei mai bogati afaceristi din judetul Hunedoara, a fost ridicat de DIICOT

Afaceristul care este si patronul echipei de fotbal Jiul Petrosani a fost ridicat marti dimineata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Alba Iulia si dus la audieri.

Scandal cu topoare la o stana din Budacu de Jos. Unul dintre cei implicati, retinut pentru 24 de ore

Un scandal intre doi ciobani din Budacu de Jos s-a terminat cu o vizita la spital pentru unul dintre cei implicati. Acesta s-a trezit lovit cu un topor in zona capului, iar agresorul sau a fost retinut pentru 24 de milioane.

VIDEO Un experiment inedit: ce se intampla cu un carbune incins aruncat intr-unul dintre cele mai reci fluide

Cativa cercetatori s-au gandit cum ar fi daca ar incinge un carbune, iar pentru a-l raci l-ar arunca in oxigen lichid, unul dintre cele mai reci fluide din lume.

Backdoor.AndroidOS.Obad.a Cel mai avansat virus pentru Android

Cum Android este cel mai folosit sistem de operare pe dispozitive mobile, era de asteptat ca sa apara tot mai multi virusi si pentru aceasta platforma. Dezvoltatorii se arata destul de interesati de informatiile ce pot fi colectate de pe aceste dispozitive. Zilele trecute, Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori de antivirusi, a anuntat ca a descoperit un virus, pe care il considera ca fiind cel mai avansat virus pentru Android de pana acum. Acest virus se numeste Backdoor. AndroidOS. Obad. a, .

VIDEO Adolescenta cu un IQ mai mare decat al lui Albert Einstein spune ca nu poate fi comparata cu el

Albert Einstein, conform scorurilor inregistrate de alti oameni la testul Mensa, nu mai este cel mai inteligent om. Totusi, fata de 13 ani care detine recordul spune ca o comparatie cu unul dintre cei mai mari fizicieni nu e corecta si nu vrea o astfel de faima.

VIDEO Adolescenta cu un IQ mai mare decat al lui Albert Einstein spune ca nu se compara cu marele fizician

Albert Einstein, conform scorurilor inregistrate de alti oameni la testul Mensa, nu mai este cel mai inteligent om. Totusi, fata de 13 ani care detine recordul spune ca o comparatie cu unul dintre cei mai mari fizicieni nu e corecta si nu vrea o astfel de faima.

Unde locuiesc cei mai bogati oameni ai lumii

Desi criza economica a avut efecte dure asupra milionarilor, redresarea economiei i-a ajutat pe cei mai multi dintre ei sa ramana pe linia de plutire.

Dora Surugiu, MSM-Ratiu: O parte dintre cei care se inscriu la un EMBA nu stiu cat de greu este

O parte dintre cei care se inscriu la un curs de Executive Master of Business Administration EMBA) nu stiu cat de greu este un astfel de program, pentru o ora de curs la scoala fiind nevoie cel putin doua-trei ore de studii acasa, a declarat pentru.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Constanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgari

De cand il au primar pe Nicolae Robu, timisorenii au lasat-o mai moale cu Banatu-i frunceaInna renunta pentru o perioada sa mai puna poze pe Facebook: Mi s-a imbolnavit photoshop-istulConstanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgariANM a anuntat un cod de o culoare necunoscuta, despre care nimeni nu stie ce inseamnaMencinicopschi recomanda sa consumam margarina cu tot cu cutie: Acolo sunt toate vitaminele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )