Libnet.ro
UNICEF

18:30

Acord Romania - Lockheed Martin: Aerostar Bacau va oferi mentenanta pentru avioanale de lupta F16

B1 B1,
Acord Romania - Lockheed Martin: Aerostar Bacau va oferi mentenanta pentru avioanale de lupta F16

Romania va avea un centru de mentenanta la Aerostar Bacau pentru intretinerea si repararea avioanelor F-16 achizitionate din Statele Unite. Premierul Mihai Tudose s-a intalnit miercuri. continuă pe B1

Intretinerea si reparatiile avioanelor F-16 achizitionate de Romania se vor face la Aerostar Bacau

Romania va avea un centru de mentenanta la Aerostar Bacau pentru intretinerea si repararea avioanelor F-16 achizitionate din Statele Unite, potrivit News. ro. Amintim ca Romania a incheiat un contract pentru cumpararea a 16 astfel de avioane de lupta iar ministrul Apararii, Adrian Tututiana a spus ca s-ar mai dori achizitionarea altor 36 in urmatorii ani.

Premierul a semnat un acord cu Lockheed Martin pentru transfer de tehnologie pentru avioanele F16

ACTUALIZARE 13:08 Guvern: Premierul si reprezentatii Lockheed Martin au discutat despre oportunitatile de colaborare in domeniul apararii Premierul Mihai Tudose a avut astazi la Palatul Victoria, o intalnire cu o delegatie a Lockheed Martin, companie americana de securitate aerospatiala, specializata in cercetarea, proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, integrarea si sustinerea sistemelor tehnologice avansate la nivel global, discutiile vizand oportunitatile de cooperare in domeniul industriei de aparare, informeaza un comunicat de presa al Executivului. ------------- Premierul Mihai Tudose a semnat, astazi, un acord cu Jonathan Hoyle, vicepresedinte al Lockheed Martin, pentru transferul de tehnologie la cele mai inalte standarde pentru avioanele F16, au declarat surse oficiale.

Acord cu Lockheed Martin, pentru transferul de tehnologie pentru avioanele F-16

Premierul Mihai Tudose a semnat, miercuri, un acord cu Jonathan Hoyle, vicepresedinte al Lockheed Martin, pentru transferul de tehnologie la cele mai inalte standarde pentru avioanele F16, au declarat surse.

Premierul a semnat un acord cu Lockheed Martin pentru transfer de tehnologie pentru avioanele F16

Premierul Mihai Tudose a semnat, astazi, un acord cu Jonathan Hoyle, vicepresedinte al Lockheed Martin, pentru transferul de tehnologie la cele mai inalte standarde pentru avioanele F16, au declarat surse oficiale.

ANUNT OFICIAL! Romania SE iNARMEAZA! Premierul Tudose A SEMNAT ACORDUL

Premierul Mihai Tudose a semnat, miercuri, un acord cu Jonathan Hoyle, vicepresedinte al Lockheed Martin, pentru transferul de tehnologie la cele mai inalte standarde pentru avioanele F16, au declarat surse.

MApN, interesat de avioanele F35 produse de Lockheed Martin. Tutuianu spera sa obtina un acord luna vitoare cand va pleca in SUA

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat, in prezenta ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, ca Romania a semnat un memorandum cu firma Lockheed Martin pentru avioanele F16, dar ca spera sa bata palma si pentru F35.

MApN, interesat de avioanele F35 produse de Lockheed Martin. Tutuianu spera sa obtina un acord luna vitoare cand va pleca in America

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Targoviste, in prezenta ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, ca Romania a semnat un memorandum cu firma Lockheed Martin pentru avioanele F16, dar ca spera sa bata palma si pentru F35.

Ministrul Apararii - intalnire cu o delegatie a companiei americane Lockheed Martin

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, si sefi ai structurilor militare implicate in procesul de achizitie de tehnica militara s-au intalnit, ieri, cu o delegatie a Lockheed Martin, companie americana specializata in cercetarea, dezvoltarea, productia si integrarea tehnologiilor avansate din domeniul militar, care a venit cu propuneri de colaborare cu industria nationala de aparare, potrivit Ministerului Apararii Nationale MApN).

Compania americana Lockheed Martin, propuneri de colaborare cu industria nationala de aparare

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, si sefi ai structurilor militare implicate in procesul de achizitie de tehnica militara s-au intalnit, marti, cu o delegatie a Lockheed Martin, companie americana specializata in cercetarea, dezvoltarea, productia si integrarea tehnologiilor avansate din domeniul militar.

Ministrul Apararii s-a intalnit cu reprezentanti ai companiei Lockheed Martin

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, s-a intalnit astazi cu o delegatie a companiei americane Lockheed Martin, ocazie cu care a detaliat cele opt programe esentiale de inzestrare ale Armatei Romaniei, precum si intentiile privind dezvoltarea de noi tehnologii militare in tara noastra, informeaza un comunicat oficial.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )