Libnet.ro
UNICEF

22:45

Acordul cu SUA pentru construirea reactoarelor de la Cernavoda a fost notificat la Comisia Europeana

Hotnews Hotnews,
 Acordul cu SUA pentru construirea reactoarelor de la Cernavoda a fost notificat la Comisia Europeana

Guvernul a notificat marti catre Comisia Europeana acordul incheiat cu SUA referitor la construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda si retehnologizarea reactorului 1, a anutat ministrul economiei Virgil Popescu, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a precizat ca notificarea a fost facuta conform prevederilor Tratatului EURATOM, cooperarea in cadrul acordului fiind subordonata prevederilor nationale, europene si internationale. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre sprijinul SUA pentru proiectele de infrastructura: Cred ca saptamana viitoare vom face noi pasi in directia realizarii acestora (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre proiectele de infrastructura realizate cu sprijinul Statelor Unite ale Americii SUA), mentionand ca este posibil ca sa.

Nelu Tataru, adevarul despre numarul de infectari cu COVID-19 din Bucuresti. Motivul pentru care cetatenii au fost mintiti

Potrivit incidentiei cumulate a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile, 3,11 la mia de locuitori, anuntata de Institutul National de Sanatate Publica, Capitala Romaniei ar fi trebuit sa intre in scenariul rosu. Acest lucru presupunea inchiderea tuturor scolilor si desfasurarea cursurilor online. in urma unei sedinte a Comitetului Muncipal, INSP a venit cu o .

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )