Libnet.ro
UNICEF

22:45

ACS Poli este oficial adevarata Politehnica Timisoara

Online Sport Online Sport,
ACS Poli este oficial adevarata Politehnica Timisoara

De astazi inainte putem vorbi despre ACS Poli Timisoara ca despre adevarata Politehnica Timisoara, formatia viola atat de iubita de suporterii banateni. continuă pe Online Sport

ACS Poli devine oficial adevarata Politehnica Timisoara

De astazi inainte putem vorbi despre ACS Poli Timisoara ca despre adevarata Politehnica Timisoara, formatia viola atat de iubita de suporterii banateni.

ACS Poli Timisoara a obtinut palmaresul istoric al FC Politehnica

Dorinta primarului Timisoarei, Nicolae Robu, de a aduce la noua echipa ce reprezinta orasul in prima liga, ACS Poli, palmaresul istoric al FC Politehnica, echipa infiintata in 1921, a devenit realitate. Decizia a fost anuntata in momentul prezentarii oficiale a noii conduceri a clubului banatean.

Dan Alexa a fost oficializat in postul de antrenor al ACS Poli Timisoara

Fostul fotbalist Dan Alexa a fost numit oficial, miercuri, antrenorul ACS poli Timisoara. Prezentarea sa si a lui Ioan Timofte - in functia de presedinte al Consiliului director al clubului - a fost facuta de.

Dan Alexa este noul antrenor la ACS Poli Timisoara

Fostul fundas al celor de la Poli revine la Timisoara. De aceasta data in calitate de antrenor. Dan Alexa si-a reziliat contractul cu echipa cipriota Anorthosis Famagusta si va debuta pe banca lui ACS Poli cu FC Vaslui.

Schimbari pe Bega: Alexa noul antrenor al lui ACS Poli

Dan Alexa a fost numit, marti, in postul de antrenor principal al echipei ACS Poli Timisoara, iar Ioan Timofte este noul presedinte al clubului din Liga 1, scrie Mediafax citand surse din anturajul clubului timisorean.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )