Libnet.ro
UNICEF

15:00

Act terorist in Odesa. O explozie puternica a avut loc in orasul din sudul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Act terorist in Odesa. O explozie puternica a avut loc in orasul din sudul Ucrainei

O explozie a avut loc joi dimineata in orasul Odesa din sudul Ucrainei. Politia ancheteaza incidentul drept un act terorist. Un dispozitiv a explodat joi dimineata si a avariat doua birouri situate la. continuă pe Antena3

Explozie puternica la Odesa: Autoritatile o califica drept atentat terorist

O explozie puternica a avut loc miercuri noaptea la Odesa, in contextul in care presa de la Kiev informase anterior ca Igor Ghirkin, fost ministru al Apararii din autoproclamata republica populara.

Ucraina: O explozie s-a produs joi dimineata la Odesa. Politia suspecteaza un act terorist

O explozie s-a produs in joi dimineata in Odesa, al treilea oras ca marime din Ucraina, situat in sudul tarii, intr-un fost birou al organizatiei din Odesa a partidului nationalist Pravii Sektor, initial o organizatie paramilitara formata in timpul protestelor Euromaidan, relateaza Interfax Ucraina. Politia ancheteaza incidentul drept un act terorist.

Drumul Hunedoara - Deva va fi modernizat pe 2,3 kilometri. A avut loc licitatia proiectului finantat de UE

Licitatia pentru modernizarea celor 2,3 kilometri de sosea de la iesirea din municipiul Hunedoara spre Deva a avut loc, iar ofertele se afla in stadiu de evaluare. Reprezentantii primariei sustin ca, in cazul in care nu vor fi contestatii, in cel mult o luna lucrarile la proiectul estimat la circa opt milioane de lei, fara TVA.

Un cutremur puternic a avut loc in Indonezia

Un puternic cutremur a zguduit in aceasta dimineata Indoenzia. Seismul de 6. 4 pe Richter a avut loc in partea de vest a tarii si a provocat panica printre localnici. Din fericire nu au fost semnalate victime si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )