Libnet.ro
UNICEF

14:00

Actiunile companiei Malaysia Airlines, in scadere, dupa tragedia din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Actiunile companiei Malaysia Airlines, in scadere, dupa tragedia din Ucraina

Actiunile companiei Malaysia Airlines au inchis sedinta de vineri in scadere cu 11%, anunta AFP, citat de B1tv. Jurnalistii straini mai adauga ca pe parcursul sedintei s-a indregistrat o scadere de 18%. continuă pe România Liberă

Obama si Putin au discutat despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in estul Ucrainei. Discutia telefonica a avut ca s.

Actiunile Malaysia Airlines au scazut cu 11% dupa prabusirea aeronavei in Ucraina

Actiunile companiei Malaysia Airlines, operatorul aeronavei cu aproape 300 de pasageri doborata in estul Ucrainei, au inchis sedinta de vineri in scadere puternica, cu 11%, dupa ce a inregistrat pe parcursul sedintei un declin maxim de pana la 18%.

Actiunile Malaysia Airlines au scazut cu pana la 18% dupa prabusirea aeronavei in Ucraina

Actiunile companiei Malaysia Airlines au inchis sedinta de vineri in scadere puternica, cu 11%, dupa ce a inregistrat pe parcursul sedintei un declin de pana la 18%. Participatia majoritara este.

PRIMA reactie a lui Vladimir Putin dupa tragedia aviatica din Ucraina. Ce a declarat presedintele Rusiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat Ucraina ca poarta intreaga responsabilitate a teribilei tragedii care a implicat un avion de linie al companiei Malaysia Airlines prabusit in estul Ucrainei, cu 298.

Cine a doborat avionulcare a apartinut companiei Malaysia Airlines?

Un avion Boeing 777 care a apartinut Malaysia Airlines, zborul MH17, s-a prabusit in estul Ucrainei dupa ce a fost doborat de o racheta de la sol. Zborul era pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai importante pentru zborurile comerciale europene.

Cine a doborat avionulcare a apartinut companiei Malaysia Airlines? Un cetatean roman de 20 de ani si-a pierdut viata in urma tragediei

Un avion Boeing 777 care a apartinut Malaysia Airlines, zborul MH17, s-a prabusit in estul Ucrainei dupa ce a fost doborat de o racheta de la sol. Zborul era pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai importante pentru zborurile comerciale europene. Un cetatean romano-canadian se afla la bordul avionului prabusit, a anuntat MAE.

Convorbiri interceptate dupa prabusirea avionului Malaysia Airlines. Insurgentii, indicati drept vinovati: De ce naiba zburau? Nu stiu ca e razboi aici?

298 de morti, niciun supravietuitor, este bilantul tragediei din Ucraina, acolo unde un avion al companiei Malaysia Airlines a fost doborat la granita cu Rusia. O tragedie care e pe cale sa iste un conflict.

Dubla tragedie: O australianca si-a pierdut cate un membru al familiei in ambele catastrofe aeriene in care au fost implicate avioane Malaysia Airlines

O femeie din Australia care si-a pierdut fratele in urma disparitiei avionului MH370 al companiei Malaysia Airlines, in martie anul acesta, a aflat, vineri, ca fiica ei vitrega se afla in avionul care se presupune ca a fost doborat, joi, in Ucraina de o racheta sol-aer. Fratele si cumnata australiencei Kaylene Mann se aflau la bordul zborului MH370 in luna martie iar acum, femeia a primit vestea mortii fiicei ei vitrege intr-o alta tragedie aviatica in care este implicat un avion al aceleiasi companii, Malaysia Airlines.

Culmea ghinionului: O australianca si-a pierdut patru rude in ambele tragedii aviatice Malaysia Airlines de anul acesta

O femeie din Australia trece prin momente cumplite dupa ce rudele sale au avut o soarta greu de imaginat: australianca si-a pierdut fratele si cumnata dupa disparitia fara urma a zborului MH370, la 8 martie, iar vineri seara a aflat cu stupoare ca fiica sa vitrega si sotul ei se aflau in avionul Malaysia Airlines, doborat cu o racheta in estul Ucrainei.

Cum si-a facut reclama o companie australiana, la cateva ore dupa doborarea avionului in Ucraina: Este tragedia zborului Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?

O companie australiana s-a folosit de tragedia aviatica produsa joi in estul Ucrainei pentru a-si promova asigurarile de viata pe care le comercializeaza. Compania a cumparat cuvintele cheie pe Google Malaysia Airlines dupa cateva ore de la prabusirea unui avion al companiei malaysiene, ce transporta 298 de persoane la bord inclusiv 28 de australieni, in estul Ucrainei. Este tragedia zborului MH17 al Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?, se putea citi sub stirile de pe Google despre catastrofa aeriana din Ucraina. Site-ul companiei promova in acelasi mod asigurarile de viata.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )