Libnet.ro
UNICEF

22:16

Activitatea in oficiile postale din Bucuresti si din tara este perturbata de protestele salariatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Activitatea in oficiile postale din Bucuresti si din tara este perturbata de protestele salariatilor

Activitatea in oficiile postale din Bucuresti si din tara este perturbata in urma unui protest al salariatilor, a anuntat astazi Compania Nationala Posta Romana, intr-un comunicat remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENT Greva spontana joi in mai multe oficii postale din tara dupa esecul negocierilor privind majorarea salariilor si concedierea a 300 de angajati

Postasii au demarat joi greva spontana in mai multe oficii postale din tara, dupa esecul negocierilor de miercuri intre sindicalisti si conducerea companiei pe tema majorarii salariilor. Intr-un mesaj transmis miercuri seara HotNews. ro, Matei Bratianu, seful sindicalistilor, anunta ca: 'Negocierile au esuat. Liderii din peste 25 de judete au fost informati de sindicalisti ca maine vor opri lucrul'. Joi dimineata surse apropiate Postei au precizat ca in mai multe oficii din Bucuresti si alte orase este greva spontana. Nu toti postasii sunt insa in greva. Spre exemplu, oficiul postal de pe strada Matei Millo din Bucuresti era deschis joi, conform verificarilor HotNews. ro. Vezi in articol ce propuneri au facut miercuri cele doua parti pe tema cresterilor salariale, dar si a concedierilor, conform procesului verbal obtinut de HotNews. ro.

Festivalul National de Teatru Independent: patru zile, 37 de spectacole, 3 sectiuni si 14 teatre independente din toata tara

Cea de-a IV a editie a Festivalului National de Teatru Independent FNTi4) se va desfasura intre 3 si 6 noiembrie in 11 spatii din capitala, printre care Godot Cafe Teatru, Unteatru si In Culise. Selectia din acest an include 37 de productii ale teatrelor independente din Bucuresti si din tara, spectacole de debut ale tinerilor absolventi UNATC, dar si o sectiune de one man/woman show.

Traficul din Bucuresti: cateva masuri rapide pe care Primaria Capitalei si Politia Rutiera le pot lua pentru imbunatatirea transportului public

Traficul din Bucuresti e extrem de aglomerat din mai multe motive. Unul este incapacitatea transportului in comun de a face fata cererii. Mijloacele de transport in comun din Bucuresti sunt vechi, aglomerate, vin greu, stau blocate in trafic, iar traseele RATB nu acopera tot orasul si nu raspund nevoilor bucurestenilor. Este o realitate pe care fiecare cetatean care foloseste transportul public o recunoaste. Iata o lista cu masuri rapide si ieftine pe care Primaria Capitalei si Politia Rutiera le pot lua pentru a rezolva problema.

Postasii din Brasov au intrerupt lucrul. Oficiile postale au fost inchise, iar pensiile nu au mai fost livrate

Oficiile postale din Brasov au fost inchise astazi, iar postasii care trebuiau sa mearga pe teren sa duca corespundenta nu s-au prezentat la lucru.

Festival de filme despre calatorii: ce productii vor rula in cinematografele din Bucuresti

HipTrip Travel Film Festivala ajuns la a treia editie si aduce publicului bucurestean numeroase filme desprecalatorii fascinante. Festivalul va debuta joi, 27 octombrie, cu filmul despre calatoriiEl Clasico r: Halkawt Mustafa), propunerea Irakului pentru Premiile Oscar in 2017, povestea a doi frati care se aventureaza intr-o calatorie primejdioasa catre Spania. Alaturi de El Clasico, din [].

Denis, sa faci tot posibilul sa vii acasa. Te rog din suflet!. Apel DISPERAT al unui parinte din Bucuresti! Baiatul lui in varsta de 13 ani, dat disparut! (VIDEO)

Disperare pentru o familie din Bucuresti. Baiatul lor de doar 13 ani a disparut de ieri dimineata. Era la bunici intr-un sat din comuna Lehliu. Adolescentul a spus ca pleaca la biserica si nu s-a mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )