Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevarata cauza pentru care lista unde romanii au voie in vacanta e ascunsa. Statele unde suntem refuzati

Antena3 Antena3,
Adevarata cauza pentru care lista unde romanii au voie in vacanta e ascunsa. Statele unde suntem refuzati

Rasturnare de situatie in privinta statelor in care romanii vor putea calatori fara a sta in izolare la intoarcere. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Dorian Popa nu mai vorbeste cu tatal sau. Ce se intampla in familia lui

Astazi mai iese la iveala un secret tinut bine ascuns in inima celebrului cantaret, Dorian Popa. Acesta si-a facut curaj si a dezvaluit fanilor adevaratul motiv pentru care relatia dintre el si tatal sau s-a racit iremediabil. De parca asta nu ar fi fost de ajuns, vestea plecarii fratelui sau, de care era si este .

Certificatul de deces al lui Costin Marculescu. Care este adevarata cauza a mortii artistului?

Antena 3 a obtinut in exclusivitate documentul care face lumina in cazul mortii lui Costin Marculescu. Este vorba despre certificatul de deces emis de Institutul de Medicina Legala.

Motivul pentru care nu ti-ai dori niciodata sa fii in America: gestul unui furnizor de internet care iti scoate peri albi

Cand vine vorba de conectivitate la internet, romanii se afla intr-o situatie privilegiata, in comparatie cu tari precum Statele Unite ale Americii, Regatul Unit si nu numai. Un furnizor.

CORONAVIRUS |Medic belgian, specializat in Ebola si HIV: Suntem doar la inceputul pandemiei. Nu exista niciun motiv pentru care virusul sa dispara brusc

Medicul belgian Peter Piot, specializat in Ebola si HIV, a declarat pentru Le Monde ca pandemia de coronavirus este abia la inceput si nu se va termina prea curand, facand totodata o serie de recomandari.

Discursul lui Meghan Markle naste controverse. Afirmatiile pentru care Ducesa de Sussex a fost criticata

Meghan Markle s-a alaturat miscarii Black Lives Matter, iar cu aceasta ocazie a tinut un discurs in legatura cu situatia actuala din Statele Unite ale Americii dupa decesul lui George Floyd, care si-a.

Irina Loghin a dat lovitura in afaceri: Motivul pentru care a imprumutat o suma uriasa de bani de la banca

Irina Loghin este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara din Romania. Desi are varsta de 81 de ani, marea doamna a muzicii populare romanesti nu renunta la cariera muzicala care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )