Libnet.ro
UNICEF

07:30

Adevarul despre banii stransi de Andreea Marin pentru victimele din Colectiv! De ce a intarziat plata!

ADPM ADPM,
Adevarul despre banii stransi de Andreea Marin pentru victimele din Colectiv! De ce a intarziat plata!

Andreea Marin a fost acuzata, zilele trecute, ca nu a virat inca, prin fundatia sa, banii stransi in urma vanzarii biletelor la concertulcaritabil dedicat victimelor din Colectiv, organizat in data de 29 noiembrie, la Ateneul Roman. Vedeta si reprezentantii Biletoo. ro explica ce s-a intamplat cu adevarat incat sumele stanse nu au ajuns inca in contul Fundatiei Pretuieste Viata si, implicit, la destinatarii finali. continuă pe ADPM

Adevarul despre banii stransi de Andreea Marin in urma campaniei initiata de soprana Angela Gheorghiu pentru victimele din Colectiv!

Andreea Marin a fost acuzata, zilele trecute, ca fundatia ei nu a virat inca banii stransi in urma vanzarii biletelor la concertul caritabil Extraordinar Angela Gheorghiu, dedicat victimelor din Colectiv, organizat in data de 29 noiembrie, la Ateneul Roman. Reprezentantii Biletoo. ro isi cer scuze si explica ce s-a intamplat cu adevarat incat sumele stanse nu au ajuns inca in contul Fundatiei Pretuieste Viata si, implicit, la destinatarii finali.

Andreea Marin: Vreau un copil, dar doar Dumnezeu decide

Isi mai doreste un copil, dar acest lucru ar fi o minune pentru Andreea Marin, din cauza unor probleme de sanatate. insa vedeta tv recunoaste ca nu a incetat sa spere ca intr-o zi visul i se va indeplini.

De ce bea Andreea Marin apa alcalina

Andreea Marin obisnuieste sa bea apa alcanina. A descoperit aceasta forma de hidratare dupa ce a petrecut cateva saptamani in clinica de detoxifiere din Turcia. Iata ce beneficii spune ca aduce.

COLECTIV. Cati bani s-au strans pentru victimele incendiului din octombrie 2015, prin Fundatia Mereu Aproape

Tragedia din Colectiv. Aproape 3,4 milioane de lei, 13. 396 de euro si 1,051 lire sterline s-au strans pentru victimele incendiului din clubului Colectiv prin intermediul Fundatiei Mereu Aproape. in prezent, un singur ranit mai este internat in Bucuresti, in timp ce alti 17 se afla in spitale din strainatate.

Adevarul despre cuptorul cu microunde. Un experiment stiintific care circula pe Internet, desfiintat de specialisti

O stire care prezinta un experiment stiintific al unei fetite de la o scoala din Sussex, Marea Britanie, menit sa demonstreze ca folosirea cuptorului cu microunde este nociva pentru sanatate, a devenit.

Ne uram toate intre noi. Nu exista nicio prietenie in tenis! Adevarul despre relatiile tensionate dintre jucatoarele de top, dezvaluit chiar de una dintre ele

Lumea tenisului feminin pare o lume stralucitoare, dar in spatele aparentelor se afla multa rautate si chiar indivie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )