Libnet.ro
UNICEF

22:15

Adevarul Live. Exilul si imparatia. Dinu Zamfirescu: Zilnic citeam Scanteia

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Exilul si imparatia. Dinu Zamfirescu: Zilnic citeam Scanteia

Sorin Alexandrescu, nepotul lui Mircea Eliade, si Dinu Zamfirescu, mostenitor al familiei Bratienilor, au fost abandonati de o Romanie care urca vertiginos pe culmile construirii socialismului. Cei doi exilanti vorbesc la Adevarul Live, de la 11. 00, despre adevaratele granite ale romanilor. continuă pe Adevărul

Exilul si imparatia. Nepotul lui Mircea Eliade si mostenitorul Bratienilor, la Adevarul Live, de la 11.00

Sorin Alexandrescu, nepotul lui Mircea Eliade, si Dinu Zamfirescu, mostenitor al familiei Bratienilor, au fost abandonati de o Romanie care urca vertiginos pe culmile construirii socialismului. Cei doi exilanti vorbesc la Adevarul Live, de la 11. 00, despre adevaratele granite ale romanilor.

Adevarul Live, 15.00 - Tineri si curajosi: cum sa pornesti un business de la zero si cum stam cu educatia antreprenoriala

Adevarul Live de la ora 15. 00 vorbeste despre antreprenoriatul in randul tinerilor si despre nevoile pe care le au acestia pentru a incepe o afacere.

Adevarul LIVE: invata de la cei mai buni cum sa-ti construiesti o cariera in televiziune. Vlad Ionescu, despre Scoala Tudor Vornicu, de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul LIVE se va afla Vlad Ionescu, profesor si fondator al scolii de televiziune Tudor Vornicu, care va discuta despre pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a-ti construi o cariera in televiziune, despre cursurile scolii si trainerii care predau acolo.

De la hobby la meserie: Baietii care au infiintat o scoala de skate vin la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13. 00, in platoul Adevarul LIVE se vor afla Nicolae Anghel si Gabriel Dorissa, fondatorii si profesorii scolii de skate din Bucuresti, invata din mers. Alaturi de ei va fi si Rares Ghilas, un cursant al scolii de skate. Discutam despre cum s-a infiintat scoala, care este pretul ei si lucrurile pe care le poti invata, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Actorii Emilia Popescu si Constantin Cotimanis cauta Un barbat pentru Sara in studioul Adevarul Live, de la ora 15.00

Actorii Emilia Popescu si Constantin Bebe Cotimanis lasa pentru o ora repetitiile spectacolului Un barbat pentru Sara si vin in Studioul Adevarul Live, la o discutie fara menajamente si cu mult umor, cu jurnalistul Florin Ghioca.

Adevarul Live de la ora 13.00. Radu Valcan, unRumeno vero

Dupa roluri in cateva seriale romanesti, Radu Valcan isi face debutul in film, in pelicula Rumeno, regizata de Catalin Mitulescu. Despre acest rol, despre provocarea Ice Bucket, dar si despre viata dupa televiziune, fosta vedeta a postului Acasa va vorbi la Adevarul Live, de la ora 13.

Radu Valcan, la Adevarul Live:Sunt un om care stie sa depaseasca o limita a penibilului

Dupa roluri in cateva seriale romanesti, Radu Valcan isi face debutul in film, in pelicula Rumeno, regizata de Catalin Mitulescu. Despre acest rol, despre provocarea Ice Bucket, dar si despre viata dupa televiziune, fosta vedeta a postului Acasa a povestit la Adevarul Live, intr-o editie moderata de jurnalista Raluca Moisa.

Bacalaureat de toamna 2014. Sute de candidati din Valcea sustin proba scrisa la Matematica si Istorie. Subiectele vor fi rezolvate la Adevarul Live

Un numar de 720 de absolventi de liceu din judetul Valcea sustin astazi proba obligatorie a profilului la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat 2014. Dintre acestia, peste 500 vor da examen la Matematica. Subiectele vor fi rezolvate la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Ioan Rus, ministrul Transporturilor, despre soarta autostrazii Comarnic-Brasov si investitiile din fonduri UE

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, discuta astazi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre semnarea contractului privind autostrada Comarnic-Brasov, investitiile in infrastructura din fonduri europene, autostrazile care se vor realiza din acciza de 7 eurocenti, problemele din sectorul feroviar, dar si managementul privat la companiile de stat din subordine.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Ioan Rus, ministrul Transporturilor, despre soarta autostrazii Comarnic-Brasov si viitorul presedinte al PSD

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, discuta astazi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre semnarea contractului privind autostrada Comarnic-Brasov, investitiile in infrastructura din fonduri europene, autostrazile care se vor realiza din acciza de 7 eurocenti, problemele din sectorul feroviar, dar si managementul privat la companiile de stat din subordine.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )