Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adevarul Live. Mihail Neamtu, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump: Romania are o mare oportunitate: sa faca un deal cu Trump

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Mihail Neamtu, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump: Romania are o mare oportunitate: sa faca un deal cu Trump

Scriitorul Mihail Neamtu a vorbit, joi, la Adevarul Live, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump, bombardarea Siriei, dar si despre referendumul din Turcia. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Mihail Neamtu, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump

Scriitorul Mihail Neamtu a vorbit, joi, la Adevarul Live, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump, bombardarea Siriei, dar si despre referendumul din Turcia.

Adevarul Live, ora 11.00. Mihail Neamtu, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump

Scriitorul Mihail Neamtu vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre primele 100 de zile din mandatul lui Donald Trump, situatia din Siria, dar si despre referendumul din Turcia.

Primele 100 de zile ale Guvernului Grindeanu: proteste, remanieri, salarii si pensii marite

Premierul Sorin Grindeanu si echipa sa au ajuns, pe 15 aprilie, la primele 100 de zile de guvernare. Executivul a trecut cu brio de o motiune de cenzura, a reusit adoptarea mai multor masuri pozitive, insa Grindeanu a fost nevoit sa faca doua remanieri si s-a confruntat cu cele mai mari proteste postdecembriste.

100 zile de Cabinet Grindeanu - ok, si acum ce facem?

Premierul Sorin Grindeanu si echipa sa au ajuns, pe 15 aprilie, la primele 100 de zile de guvernare. E un moment de prima evaluare, a carei placere o las insa altora: scopul acestui editorial este un set de propuneri de optimizare a activitatii prim ministeriale si a cabinetului in ansamblul lui pentru ca acest cabinet sa nu riste irelevanta pe scara istoriei deceniului.

100 zile de Cabinet Grindeanu. Cinci directii simple care pot face munca guvernului mult mai usoara

Premierul Sorin Grindeanu si echipa sa au ajuns, pe 15 aprilie, la primele 100 de zile de guvernare. E un moment de prima evaluare, a carei placere o las insa altora: scopul acestui editorial este un set de propuneri de optimizare a activitatii prim ministeriale si a cabinetului in ansamblul lui pentru ca acest cabinet sa nu riste irelevanta pe scara istoriei deceniului, scrie analistul Radu Magdin pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Gheorghe Turda, despre soarta Ansamblului Ciocarlia, la Adevarul LIVE, de la ora 12.00

Interpretul de muzica populara Gheorghe Turda este invitat in studioul Adevarul LIVE, de la ora 12. 00, intr-o discutie legata de soarta controversata a Ansamblului Ciocarlia, pe care l-a condus o buna bucata de timp.

VIDEO Eugen Cristea, la 65 de ani: viata unui actor cu misiune grea, la Adevarul LIVE, de la ora 12.00

Pe 18 aprilie, cunoscutul actor Eugen Cristea implineste 65 de ani si 56 de ani de la debutul sau artistic, la microfonul radioului. Cu acest prilej, in studioul Adevarul LIVE, de la ora 12. 00, va depana amintiri din anii studentiei, dar si din cariera impresionanta de mai bine de jumatate de secol.

Liviu Dragnea, despre vacanta sa: Am fost la pescuit. N-am fost sub acoperire, nu am fost cu o identitate falsa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, joi seara, intr-un interviu pentru Antena 3, despre vacanta sa din perioada Pastelui, dar si despre primele 100 de zile de guvernare ale Cabinetului Grindeanu.

Dragnea: in primul trimestru au fost atrase cu 899% mai multe fonduri de la UE; Sedintele comisiei care va ancheta alegerile din 2009 vor fi publice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, joi seara, intr-un interviu pentru Antena 3, despre vacanta sa din perioada Pastelui si despre primele 100 de zile de guvernare ale Cabinetului Grindeanu subliniind faptul ca in primul trimestru al anului 2017 Romania a atras cu 899% mai multe fonduri europene fata de primul trimestru al anului 2016.

Serile Filmului Romanesc, la a opta editie. La Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Editia a VIII-a a Festivalului Serile Filmului Romanescse va desfasura la Iasi in perioada 10-14 mai 2017 si ii va fi dedicata regizorului Cristian Mungiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )