Libnet.ro
UNICEF

23:01

Adevarul Live, ora 12:00: Spike ne introduce in Lumea lui Paul

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12:00: Spike ne introduce in Lumea lui Paul

Raperul Spike 30 de ani) vine in platoul Adevarul Live pentru a da detalii despre noul saul album, Lumea lui Paul, pentru a povesti despre experienta de regizor si pentru a-si da cu parerea despre industria muzicala actuala. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13:00: SpeedCubing, castigatorii Romanii au talent, destainuie tainele cubului Rubik

Cristian Leana, Martin Fronescu, doi dintre componentii grupului SpeedCubing, desemnati castigatori ai celui de-al cincilea sezon al emisiunii Romanii au talent, vin in platoul Adevarul Live pentru a demonstra ca imaginatia umana nu are limite. Cei doi isi vor povesti experienta din cadrul show-ului de la Pro TV si vor face o demonstratie de rezolvare a cubului Rubik.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem in dieta de vara? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

E bine sau nu sa bem bere pe durata verii? Ne ingrasa, ne deshidrateaza? Care sunt cele mai recomandate diete ca sa aratam bine la plaja? Discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu medicul nutritionist Corina Zugravu.

Evaluare Nationala 2015 - subiecte la Limba Romana. Subiectele vor fi rezolvate in direct la Adevarul Live de la 11.00

Evaluare Nationala 2015 - Subiecte la Limba Romana. Subiectele primite de candidati la proba de Romana vor fi publicate in timp real pe adevarul. ro. La ora 11:00, Adevarul Live va transmite in direct rezolvarea subiectelor de la proba de Limba Romana a examenului de Capacitate 2015.

Regizorul Alexandru Solomon aduce KineDok-ul la Adevarul Live, de la ora 15.00

Unul dintre cei mai apreciati si mai premiati regizori romani de documentar, Alexandru Solomon este si directorul festivalului de film One World Romania. Un proiect din cadrul acestuia, KineDok, va incepe pe 1 iulie, la Bucuresti si va continua cu mai multe proiectii de filme din centrul si Estul Europei, in mai multe orase din tara.

Adevarul Live: Teofil Bauer, ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, vorbeste despre conflictul din Donbass

De la ora 15. 00, Teofil Bauer, ambasadorul Ucrainei in Romania, vine in studioul Adevarul Live pentru a discuta despre escaladarea violentelor din regiunea separatista Donbass, unde luptele continua in ciuda unui armistitiu inca in vigoare.

Adevarul Live: ultima sansa pentru salvarea Greciei

Luni seara, liderii din zona euro se intrunesc pentru o ultima data la Bruxelles in incercarea de a evita un faliment suveran in inima UE. De la ora 14. 00, corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, si analistum economic Aurelian Dochia discuta despre sansele de reusita a unui plan de salvare a Greciei si despre consecintele unei eventuale iesiri a tarii din zona euro.

Adevarul Live: cat timp mai pot cumpara grecii?

De la ora 14. 00, Ion M. Ionita, redacto-sef Historia, analizeaza posibilele scenarii pentru deznodamantul crizei care ameninta sa impinga Grecia in incapacitate de plata.

Adevarul Live: Gabriel Oprea, premierul de vara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a numit prim-ministru interimar pe gen. Gabriel Oprea, dupa ce Victor Ponta a trimis la Cotroceni documentele medicale care atesta operatia din Turcia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )