Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adevarul Live, ora 15:00: Valentin Jucan, membru CNA, despre abuzurile din TV si modul de functionare al Consiliului

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15:00: Valentin Jucan, membru CNA, despre abuzurile din TV si modul de functionare al Consiliului

Interviu Valentin Jucan. Valentin Jucan, unul dintre cei mai importanti membri ai Consiliului National al Audiovizualului CNA), vine la Adevarul Live pentru a discuta despre situatia actuala a televiziunilor din Romania, pentru a explica felul in care actioneaza Consiliul, dar si pentru a analiza situatia TVR si pentru a arata de ce unele emisiuni tabloide pot fi inoportune pentru public. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00: Vaccinat sau nevaccinat ce e mai periculos?

Ministerul Sanatatii a achizitionat anul acesta doar 500 de mii de doze de vaccin antigripal, prea putine pentru a asigura acoperirea nationala recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Aflam care sunt riscurile pe care si le asuma populatia care nu se imunizeaza, dar si care sunt efectele adverse ale vaccinarii, la Adevarul Live de la ora 15. 00, de la prof. dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie.

Interviurile FNT: Marius Manole vorbeste la Adevarul Live, de la ora 12.00, despre teatru si violenta lumii in care traim

Marius Manole va putea fi vazut in cadrul FNT 2015 in spectacolul Butoiul cu pulbere, regia Felix Alexa, la Teatrul National din Bucuresti, pe 29 si 30 octombrie, ora 21.

Adevarul Live, ora 11.00. Dosarul Udrea si conexiunile cu presa

Ultimul dosar in care DNA cere arestarea Elenei Udrea arata faptul ca relatiile dintre presa si fostul ministru al Dezvoltarii stateau pe o baza financiara ampla.

Interviurile FNT. Oana Pellea, de la Amza la Naum, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Actrita Oana Pellea este prima invitata a acestei saptamani care vine in studioul Adevarul Live, la Interviurile FNT. in cadrul Festivalului National de Teatru 23 octombrie - 1 noiembrie), actrita va putea fi urmarita in spectacolul Naum.

Adevarul Live. Leonard Orban, consilier prezidential:Suntem contra cotelor obligatorii de refugiati. Sunt mai multe state care se opun

Consilierul prezidential Leonard Orban va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, care sunt ultimele decizii ale UE pentru a contracara valul de refugiati, in conditiile in care afluxul dinspre Orientul Mijlociu continua. Este posibil ca Romania sa primeasca o cota mai mare de imigranti? Interventia Rusiei in Siria incurca sau ajuta UE? Cat de sexy poate fi relatia UE cu Kremlinul? Iata doar cateva intrebari la care vom primi raspuns.

Interviurile FNT. Regizorul Felix Alexa - despre teatru ca oglinda a unei societati violente, la Adevarul Live de la ora 13.00

Felix Alexa, unul dintre cei mai prolifici regizori de teatru, vine la Interviurile FNT cu doua dintre spectacolele sale tulburatoare, Butoiul cu pulbere si Terorism, dar si cu o Cerere in casatorie, cele trei titluri selectionate pentru Festivalul National de Teatru de anul acesta.

Eugen Tomac: Rusia poarta un razboi deschis cu Europa, iar interesele sale in Republica Moldova sunt uriase. Filat a cazut in capcana lacomiei

Presedintele PMP, Eugen Tomac, va vorbi, luni, de la ora 11. 00, la Adevarul Live despre Congresul formatiunii pe care o conduce, venirea lui Traian Basescu in PMP si despre proiectul votului prin corespondenta, dar si situatia din Republica Moldova dupa retinerea lui Vlad Filat.

Adrian Nastase sustine o conferinta la Unversitatea Valahia din Targoviste

Universitatea Valahia orgeanizeaza conferinta Drept International sau suveranitate sustinuta de Prof. dr. Adrian NASTASE. Evenimentul are loc, miercuri, 21 octombrie 2015, ora 15. 00, la Amfiteatrul Institutului de Cercetare Stiintifica si Tehnologica Multidisciplinara din Aleea Sinaia, nr.

Avertizare de la meteorologi: vremea se schimba radical, vin doua zile cu ploi

Toamna capricioasa isi face de cap. Vreme se schimba radical in urmatoarele ore, iar meteorologii au emis deja o avertizare de vreme rea. incepand de luni, 19 octombrie, ora 15. 00 si pana miercuri, 21 octombrie, ploile vor pune stapanire pe toate regiunile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )