Libnet.ro
UNICEF

14:31

Adevarul Live, ora 15.00. Cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de munca: cum sa te trezesti fericit si motivat sa incepi o noua zi

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00. Cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de munca: cum sa te trezesti fericit si motivat sa incepi o noua zi

Alina Baciu, psiholog, si Veronel Guiman, consultant in managementul motivatiei, vin la Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru a vorbi despre cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de munca si cum putem gasi motivatia de a incepe cu bucurie o noua zi. continuă pe Adevărul

Despre pericolele din lama de ras si tratamentele de sezon pentru o piele tanara, la Adevarul Live de la ora 15.00

Foliculita este o problema frecventa in acest sezon, fiind cauzata mai ales de epilarea cu lama de ras si de purtarea unor haine stramte care agreseaza suplimentar pielea epilata. Ce categorii de persoane sunt mai predispuse si care sunt cele mai eficiente solutii pentru a scapa de aceasta problema ne explica dr. Viviana Iordache, medic primar dermatolog, la Adevarul Live de la ora 15.

Constantin Codreanu, la Adevarul Live, de la ora 15.00, despre planurile noului Parlament de apropiere a romanilor de pretutindeni

Vrem sa auzim vocile diasporei din Parlamentul Romaniei si incepem astazi cu cel mai tanar reprezentant al acesteia, deputatul Constantin Codreanu, ales pe listele Partidului Miscarea Populara. Discutia se va axa pe planurile noului Legislativ de la Bucuresti de apropiere a romanilor de pretutindeni si descifrarea discursului antiromanesc al noului presedinte al Republicii Moldova.

Adevarul Live, ora 12.00. Ionut Stroe, despre lupta pentru putere din PNL

Deputatul liberal Ionut Stroe vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre disputele interne din PNL pentru sefia partidului, despre colaborarea cu Dacian Ciolos, dar si despre opozitia la PSD.

Filmele romanesti ale anului 2017. Ce pregatesc cineastii, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Industria de film romaneasca pare sa se miste din ce in ce mai bine, in ciuda faptului ca cele mai importante cinematografe bucurestene dedicate peliculelor autohtone au fost inchise, iar in tara au mai ramas doar cateva, in marile orase.

Andrei Gheorghe, o analiza la rece a unei realitati nebune, la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Opinia lui Andrei Gheorghe taie ca o sabie ninja, este pertinenta, directa si fara false pudori. Celebrul prezentator de radio este invitat in studioul Adevarul LIVE, de la ora 14. 00, intr-o discutie despre ce se intampla cu societatea romaneasca actuala.

Cele mai simple metode de imbunatatire a memoriei: ce rol are consumul de grasimi

O memorie buna depinde de sanatatea si vitalitatea creierului. Desi inrautatirea functionarii acesteia intervine odata cu imbatranirea, nu este un factor inevitabil.

Adevarul Live: povesti cu Razvan si Dani, dupa 9 ani de matinal la Antena 1

Interviu Razvan si Dani. Razvan Simion si Dani Otil, prezentatorii matinalului Neatza cu Razvan si Dani, de la Antena 1, vorbesc la Adevarul Live despre aniversarea celor 9 ani de emisiune impreuna, despre intamplari din carierele lor, dar si despre planurile lor de viitor.

Adevarul Live: Cum pot combate parintii frica de medici a copiilor. Sfaturi de la psihologul Monica Bolocan

Monica Bolocan, psiholog clinician, a fost la Adevarul Live pentru a vorbi despre tehnicile pe care parintii le pot aplica in tratarea temerilor celor mici cu privire la vizita medicala si ce impact poate avea ignorarea acestei reactii emotionale asupra psihicului.

Cele mai tari faze de la Australian Open: doua finale retro, controverse si relatii de dragoste

Povestile inceputului de an vin de la Australian Open: turneul de la Melbourne va ramane in istorie pentru cele doua finale retro pe care le-a propus, dar nu numai.

Cele mai tari bancuri cu si despre prosti. Cum comanda o blonda pizza la restaurant

Persoanele cu o inteligenta sub medie sunt printre cele care fac obiectul a nenumarate bancuri si glume ce circula pe internet. Va prezentam o antologie de bancuri cu si despre prosti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )