Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adjunctul sefului campaniei lui Trump a fost condamnat

România Liberă România Liberă,
Adjunctul sefului campaniei lui Trump a fost condamnat

Fostul adjunct al sefului campaniei presedintelui american Donald Trump, Rick Gates, a fost condamna. continuă pe România Liberă

Fostul lider al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a fost condamnat la moarte pentru inalta tradare

Generalul Pervez Musharraf a fost condamnat la moarte de un tribunal special din Islamabad. Completul de trei judecatori a decis ca acesta este vinovat de inalta tradare, acuzatii ce i-au fost aduse inca din 2013, relateaza BBC News. in prezent, generalul se afla in Dubai.

DOSARUL COLECTIV: Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban intrebat despre condamnarile din dosarul Colectiv : Mai bine mai tarziu decat niciodata. Pentru Revolutie asteptam de 30 de ani --- * ACTUALIZARE - Alaturi de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, au mai fost condamnati trei angajati ai primariei - Aurelia Iofciu, Larisa Luminita Ganea, Ramona Sandra Motoc, patronii clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, reprezentantii firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL - Daniela Nita si Cristian Nita, pirotehnistii Viorel Zaharia si Marian Moise si pompierii Antonina Radu si George Petrica Matei. --- Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv

ACTUALIZARE - Luminita Ganea, 7 ani de inchisoare --- * ACTUALIZARE - Marian Moise, 10 ani de inchisoare --- Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Brailean retinut de politistii de la Investigatii Criminale dupa ce a fost condamnat pentru infractiuni la regimul rutier

Un barbat de 40 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, in contextul in care a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate pentru comiterea unor infractiuni rutiere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )