Libnet.ro
UNICEF

08:30

Adolescent de 15 ani, batut cu pumnii si picioarele pe o strada din Timisoara. Scenele violente au fost filmate

Antena3 Antena3,
Adolescent de 15 ani, batut cu pumnii si picioarele pe o strada din Timisoara. Scenele violente au fost filmate

Un adolescent de 15 ani, din Timisoara, a fost batut cu bestialitate de doi tineri si a ajuns in stare grava la spital. continuă pe Antena3

Tanar de 20 de ani, batut cu bestialitate in fata unui fast-food din Filiasi. Ce s-a intamplat cu agresorii

Doi tineri din Filiasi au fost retinuti marti, dupa ce au batut unui alt tanar de 20 de ani in fata unui fast-food din localitatea respectiva.

Nouriel Roubini: 40% dintre americani nu au nici 400 de dolari cash in caz de urgente. Acea urgenta o traim acum. Oamenii ies in strada si din acest motiv (interviu Der Spiegel)

Cunoscutul economist american Nouriel Roubini nu crede ca economia globala se va redresa rapid. El considera ca actuala situatie grava va duce la o vara de proteste in SUA si la ani de dificultati in Europa. A fost nevoie sa treaca ani dupa 1929 pentru ca intreaga amploare a crizei sa devina vizibila. Comparativ cu astazi, a fost ca un accident feroviar vazut cu incetinitorul. Acum economia mondiala s-a prabusit in numai cateva saptamani si, numai in SUA, peste 40 de milioane de oameni sunt someri. Multi cred ca economia isi va reveni la loc la fel de repede, dar aceasta e o eroare, crede economistul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )