Libnet.ro
UNICEF

19:00

ADPM CHOICE! Top 7 cele mai bine imbracate vedete de la Story Celebrity Awards!

ADPM ADPM,
ADPM CHOICE! Top 7 cele mai bine imbracate vedete de la Story Celebrity Awards!

Cele mai in voga vedete din televiziune, muzica si moda, persoane publice care au dovedit succes si eleganta in domeniul in care activeaza, au fost premiate aseara in cadrul celei de-a doua editii a Celebrity Awards, gala organizata de Aristocrat Events Hall si revista Story, in colaborare cu ADPM PR. Alexandru Manea a examinat tinutele vedetelor si face topul celor mai interesante aparitii de la acest eveniment. Continue reading . continuă pe ADPM

FOTO Top 3 cele mai inalte cladiri din Iasi. Sediul Universitatii Petre Andrei ramane pe primul loc de aproape 10 ani

Sediul universitatii private, Hotelul Europa si Hotelul Unirea sunt cladiri din Iasi care depasesc 50 de metri inaltime.

VIDEO Top 3 cele mai inalte cladiri din Iasi. Sediul Universitatii Petre Andrei ramane pe primul loc de aproape 10 ani

Sediul universitatii private, Hotelul Europa si Hotelul Unirea sunt cladiri din Iasi care depasesc 50 de metri inaltime.

FOTO VIDEO Top 3 cele mai inalte cladiri din Iasi. Universitatea Petre Andrei ramane pe primul loc de aproape 10 ani

Sediul universitatii private, Hotelul Europa si Hotelul Unirea sunt cladiri din Iasi care depasesc 50 de metri inaltime.

Giulia Nahmany, unda verde de la Ovidiu Buta! Stilistul o lauda si o trece la bine imbracate

Ovidiu Buta a fost placut impresionat de tinuta vestimentara cu care Giulia Nahmany si-a facut aparitia la un recent eveniment monden si a trecut-o la rubric bine imbracate din revista Spy. Continue reading .

Cele mai puternice ARMATE din lume. Vezi ce diferente exista intre SUA, Rusia si China!.

Razboaiele economice si ideologice la nivel mondial ridica tot mai des problema suprematiei militare globale, iar publicatia Global Firepower a descoperit o metoda prin care a realizat un top al celor mai puternice armate ale lumii. Pentru alcatuirea topului, au fost luate in considerare 40 de criterii si cifre statistice, inclusiv numarul avioanelor, numarul soldatilor din cadrul armatei si forta de munca. Astfel, a fost creat asa-numitul index de putere, in care valoarea absoluta a .

TOP 10: Cele mai puternice state din punct de vedere militar

Intr-o lume plina de conflicte la nivel mondial, capacitatea de a genera si exercita putere in mod decisiv reprezinta un important atuu diplomatic si al securitatii nationale. In acest sens, cei de la Global Firepower au realizat un clasament al.

Printul Philip al Marii Britanii se simte mult mai bine dupa operatie

Printul Charles a declarat, vineri, ca tatal sau, Printul Philip al Marii Britanii, este mult mai bine. El l-a vizitat vineri la spitalul din Londra unde la 7 iunie a fost supus unei operatii la abdomen.

Klaus Iohannis il critica pe Daniel Barbu: Cateodata, este mai bine sa te uiti la televizor, decat sa vorbesti la televizor

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis l-a criticat, joi, pe Daniel Barbu, ministrul liberal al Culturii, spunand ca este mai bine, cateodata, sa te uiti la televizor, in loc sa vorbesti la televizor,.

VIDEO Apple a optimizat sistemul de operare iOS 7 pentru a fi mai bine compatibil cu sistemele multimedia din masini

Noul sistem de operare pe care Apple il va lansa in toamna, iOS 7, a fost optimizat pentru a se potrivi mai bine cu sistemele multimedia din automobile, utilizand Siri si nu numai. In clipul de mai jos poti vedea cum poate functiona un sistem multimedia dintr-un Chevrolet cand este conectat la un iPhone.

Numarul si pozitionarea alunitelor determina frumusetea? Cele mai sexy celebritati au semne distinctive la nivelul fetei!

Chiar si cele mai indragite staruri hollywoodiene au semne din nastere precum alunite ori pistrui. In vreme ce unele dintre vedete se mandresc cu semnele lor distinctive, altele au optat pentru indepartarea acestora, uneori cu riscul de a regreta mai tarziu decizia luata. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )