Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adrian Adler: Lucrarile pe autostrada Nadlac - Arad vor fi gata in luna decembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adrian Adler: Lucrarile pe autostrada Nadlac - Arad vor fi gata in luna decembrie

Noul constructor al lotului intai din Autostrada Nadlac-Arad a executat 20% din contract, dupa ce a constatat numeroase degradari pe santierul ramas abandonat dupa rezilierea contractului cu Romstrade, constructorii afirmand totusi ca lucrarea este in. continuă pe Wall-Street Ro

Noul constructor al lotului intai din Autostrada Nadlac-Arad a executat 20% din contract

Noul constructor al lotului intai din Autostrada Nadlac-Arad a executat 20% din contract, dupa ce a constatat numeroase degradari pe santierul ramas abandonat dupa rezilierea contractului cu Romstrade, constructorii afirmand totusi ca lucrarea este in grafic si ar putea fi finalizata in decembrie.

Lucrarile la primul lot al autostrazii Nadlac-Arad ar putea fi finalizate cu o luna mai devreme

Reprezentantii constructorilor lotului intai al autostrazii Nadlac-Arad, dar si ai asocierii de firme care asigura consultanta celor doua loturi au prezentat informatii despre proiect si despre stadiul lucrarilor desfasurate.

Doar 8 kilometri din primul tronson al Autostrazii Nadlac-Arad au fost finalizati

Constructorii primului tronson al Autostrazii Nadlac-Arad au reusit sa finalizeze doar 8 kilometri de asfalt, pe care mai trebuie sa astearna stratul de uzura, in timp ce al doilea tronson nu are un constructor procedurile de licitatie fiind in curs de desfasurare.

Adrian S. Negrau, directorul CCIA Arad: Industria de transport isi revine

Evenimentul Weekend la Expo Arena organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, la Complexul Expo Arad, s-a incheiat cu rezultate promitatoare pentru organizatori, dar si pentru cele doua domenii prezente in targ.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )