Libnet.ro
UNICEF

08:30

Adrian Duicu, suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti

Antena3 Antena3,
Adrian Duicu, suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti

Adrian Duicu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti. Ordinul a fosat semnat de prefect, la doua saptamini dupa ce Duicu a fost arestat pentru trafic de influenta. Seful. continuă pe Antena3

Adrian Duicu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, arestat pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functie, vineri, dupa ce Prefectura Mehedinti a primit o adresa de la instanta suprema, potrivit careia lui Duicu i s-a respins recursul la decizia CAB de arestare preventiva a acestuia, anunta Mediafax. In cazul in care Adrian Duicu nu isi va da demisia din functie pana la pronuntarea unei sentinte definitive si irevocabile in cazul procesului, pe fond, mandatul de presedinte al Consiliului Judetean va inceta de drept daca sentinta va fi cu condamnare.

Adrian Duicu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti in Vinerea Mare

Adrian Duicu nu mai este presedintele Consiliului Judetean Mehedinti. Ordinul cu numarul 76/2014 a fost emis cu putin timp in urma, de catre prefectul Nicolae Draghiea si a fost deja trimis catre Consiliul Judetean pentru punerea in aplicare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )