Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adrian Nastase, la discutii cu premierul Dancila, la Palatul Victoria

Hotnews Hotnews,
 Adrian Nastase, la discutii cu premierul Dancila, la Palatul Victoria

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, se afla la Guvern pentru discutii cu premierul Viorica Dancila. Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene. continuă pe Hotnews

UPDATE Adrian Nastase a plecat dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde cel mai probabil a discutat cu premierul Viorica Dancila

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, a plecat, dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde a discutat cel mai probabil cu premierul Viorica Dancila. Asta dupa ce Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

Adrian Nastase, la Palatul Victoria. intalnire cu liderii PSD

Fostul premier Adrian Nastase se afla la Palatul Victoria, pentru o intalnire cu Viorica Dancila. Anterior, Adrian Nastase anunta ca a luat decizia sa ajute PSD, dupa esecul de la.

LA PALATUL VICTORIA: Adrian Nastase - intrevedere cu Viorica Dancila

Adrian Nastase s-a aflat, astazi, la Palatul Victoria, unde a avut o intrevedere cu prim-ministrul Viorica Dancila.

Adrian Nastase, la Guvern chiar in ziua in care a propus ca PSD sa aiba la alegerile prezidentiale un candidat din societatea civila

Adrian Nastase a mers, joi, la Guvernpentru a se intalni cu premierul Viorica Dancila. intrevederea celor doi are loc chiar in ziua in care fostul premier a propus ca PSD sa aiba la alegerile preziden.

Mircea Geoana, la Palatul Victoria dupa mesajul transmis de Viorica Dancila: Inima mea ramane altauri de fostii colegi din PSD

Intalnire de grad zero la Palatul Victoria. Mircea Geoana a mers, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o discutie cu Viorica Dancila, dupace premierul a transmis un semnal important pentru intoarcerea.

Adrian Nastase analizeaza drumul spre dezastru al PSD-ului: Falsa lupta cu statul paralel a dus la rezultatul din 26 mai

Fostul lider PSD Adrian Nastase a analizat pe blogul personal cauzele pentru care partidul condus interimar de Viorica Dancila a luat-o pe drumul spre dezastru. in opinia fostului premier, principalele cauze sunt instabilitatea politica generata de PSD, falsa lupta cu statul paralel sau ruptura de Europa.

Adrian Nastase analizeaza drumul spre dezastru al PSD: Falsa lupta cu statul paralel a dus la rezultatul din 26 mai

Fostul lider PSD Adrian Nastase a analizat pe blogul personal cauzele pentru care partidul condus interimar de Viorica Dancila a luat-o pe drumul spre dezastru. in opinia fostului premier, principalele cauze sunt instabilitatea politica generata de PSD, falsa lupta cu statul paralel sau ruptura de Europa.

Adrian Nastase il reactiveaza pe Octav Cozmanca si face grupul de sprijin pentru actualul PSD

Fostul lider al PSD Adrian Nastase a anuntat, marti, ca alaturi de fostul senator PSD Octav Cozmanca si de alti actuali si fosti lideri ai partidului va constitui Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare. Cu o zi in urma, Nastase sustinea ca Dragnea ar fi trebuit sa demisioneze de la sefia PSD dupa rezultatul umilitor de la europarlamentare.

Reactia lui Adrian Nastase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: imi pare rau pentru ce indura

Fostul premier Adrian Nastase a comentat, pe blogul personal, subiectul legat de condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. El a scris ca ii pare rau pentru ce indura Dragnea si ca stie ce inseamna umilinta unei condamnari. Ce a scris Adrian Nastase pe [] .

Adrian Nastase, propunere-soc pentru prezidentiale

Fostul premier Adrian Nastase face o ampla analiza a esecului PSD la alegerile europarlamentare, pe blogul personal. intreaga postare poate fi citita aici. Adrian Nastase vine si cu o propunere radicala,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )