Libnet.ro
UNICEF

17:45

Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare. Ceilalti din lot raman dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase ar putea iesi joi din inchisoare. Ceilalti din lot raman dupa gratii

Fostul premier Adrian Nastase numara orele pana cand va simti din nou aerul libertatii. Magistratii Tribunalului Ilfov urmeaza sa decida definitiv, joi, daca il vor libera conditionat din inchisoare. Restul de patru condamnati care au intrat odata cu Nastase in penitenciar raman dupa gratii. continuă pe Adevărul

Tribunalul Ilfov decide joi daca il elibereaza conditionat pe Adrian Nastase

Tribunalul Ilfov ia in discutie, joi, propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare, informeaza Mediafax. Decizia.

Adrian Nastase s-ar putea intoarce acasa in curand

Adrian Nastase s-ar putea intoarce acasa saptamana viitoare. Tribunalul Bucuresti judeca joi recursul procurorilor la decizia de eliberare conditionata data de Judecatoria Sectorului 4. Adrian Nastase, conda.

Tribunalul Ilfov judeca maine propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase

Tribunalul Ilfov ia in discutie, maine, propunerea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare, instanta urmand sa decida definitiv daca fostul premier va fi pus in libertate, transmit surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )