Libnet.ro
UNICEF

20:00

Adrian Oros, diagnosticat cu Covid-19 Este al patrulea ministru testat pozitiv la coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Adrian Oros, diagnosticat cu Covid-19 Este al patrulea ministru testat pozitiv la coronavirus

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi seara, ca a fost testat pozitiv la coronavirus si ca s-a autoizolat la domiciliu. continuă pe Hotnews

Adrian Oros este infectat cu COVID-19. Ministrul Agriculturii este izolat la domiciliu

Adrian Oros, ministrul agriculturii, a anuntat, joi seara,ca este infectat cu COVID-19. Anuntula fost facut pe pagina personala de Facebook. Ministrul a marturisit ca s-a testat joi dimineata, iar.

Ministrul Ionut Stroe anunta ca s-a izolat la domiciliu, dupa ce a participat la actiuni politice in aer liber cu Adrian Oros. Rezultatul testului a fost negativ

Ministrul Tineretului si sportului, Ionut Stroe, a anuntat, joi seara, ca s-a izolat la domiciliu, dupa ce a participat la actiuni politice in aer liber cu ministrul Adrian Oros, confirmat cu coronavirus. Stroe a facut un test, al carui rezultate este negativ, dar se va retesta peste 72 de ore.

ADRIAN OROS, MINISTRUL AGRICULTURII: Nu exclud infiintarea bancii de gene la Buzau

La un an dupa ce Guvernul a aprobat Hotararea privind infiintarea Bancii de Resurse Genetice la Buzau, timp in care proiectul a ramas pe loc, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat public ca nu exclude ca aceasta investitie sa fie totusi realizata.

ADRIAN OROS: Rectificarea bugetara ne permite sa finalizam toate platile privind subventiile catre fermieri

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, ieri, la finalul sedintei de Guvern, ca rectificarea bugetara permite Ministerului Agriculturii sa finalizeze platile de subventii pentru fermieri, dar si despagubirile pentru seceta, relateaza news. ro.

ADRIAN OROS, MINISTRUL AGRICULTURII: Ferma de familie trebuie sa devina o ferma comerciala

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, la finalul saptamanii, ca in urmatoarea perioada trebuie sprijinita ferma de familie si micii producatori agricoli, pentru a ramane pe piata de profil.

Ionut Stroe s-a autoizolat dupa ce a aflat ca Adrian Oros a fost depistat pozitiv

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a anuntat, joi seara, ca s-a autoizolat pentru 72 de ore dupa ce a aflat caministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost infectat cu noul coronavirus de tip.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, are COVID-19

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost infectat cu noul coronavirus.

inca un ministru din cabinetul Orban a fost confirmat cu COVID-19: M-am autoizolat la domiciliu si voi urma indrumarile medicilor

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a anuntat joi seara pe Facebook ca a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a explicat ca s-a autoizolat si ca va lucra de la distanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )