Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Rotila, omul de afaceri cercetat in dosarul deputatului Mircea Rosca, eliberat sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Adrian Rotila, omul de afaceri cercetat in dosarul deputatului Mircea Rosca, eliberat sub control judiciar

Adrian Rotila, omul de afaceri cercetat pentru ca ar fi dat mita deputatului Mircea Rosca, pentru a primi contracte de achizitii publice a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar. continuă pe România Liberă

Omul de afaceri Adrian Rotila, implicat in dosarul deputatului Mircea Rosca, va fi cercetat sub control judiciar

Omul de afaceri Adrian Rotila a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea procurorilor de arestare preventiva a acestuia, informeaza.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Mircea Rosca

ACTUALIZARE 11:13 Omul de afaceri Adrian Rotila a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar Omul de afaceri Adrian Rotila a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar, dupa ce ICCJ a respins cererea procurorilor de arestare preventiva a acestuia, in dosarul in care este acuzat de i-ar fi dat mita varului sau, deputatul Mircea Rosca, pentru a primi contracte de achizitii publice, transmit surse din presa.

Adrian Rotila, varul deputatului Mircea Rosca, cercetat sub control judiciar

Adrian Rotila, varul deputatului PNL Mircea Rosca, a fost pus sub control judiciar de magistratii Curtii Supreme, chiar daca procurorii anticoruptie au cerut arestarea preventiva a acestuia. Acesta este urmarit penal pentru cumparare de influenta.

UPDATE Adrian Rotila, varul deputatului Mircea Rosca, cercetat sub control judiciar

Adrian Rotila, varul deputatului PNL Mircea Rosca, a fost pus sub control judiciar de magistratii Curtii Supreme, chiar daca procurorii anticoruptie au cerut arestarea preventiva a acestuia. Acesta este urmarit penal pentru cumparare de influenta. Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, a transmis abia miercuri dimineata ministrului Justitiei cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Rosca, inaintata marti de DNA.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Mircea Rosca

DNA solicita aviz pentru arestarea preventiva a deputatului Mircea Rosca - suspectat ca in 2011, cand era vicepresedinte al PNL Prahova, i-ar fi cerut 20. 000 de euro unui om de afaceri din Comarnic, ca sa intervina la consilieri locali din Azuga, astfel incat acesta sa obtina terenuri in statiune.

Ancheta DNA: aviz pentru arestarea deputatului Mircea Rosca

DNA solicita aviz pentru arestarea preventiva a deputatului Mircea Rosca - suspectat ca in 2011, cand era vicepresedinte al PNL Prahova, i-ar fi cerut 20. 000 de euro unui om de afaceri din Cormanic, pentru a interveni la consilieri locali din Azuga.

ICCJ a transmis ministrului Justitiei referatul DNA de arestare a deputatului Mircea Rosca

Parchetul General informeaza ca a transmis ministrului Justitiei Referatul procurorilor DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Mircea Rosca.

DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Mircea Rosca. Politicianul, acuzat ca a finantat PNL cu bani din spaga

DNA a cerut arestarea preventiva a deputatului PNL Mircea Rosca. Acesta este acuzat ca a finantat partidul cu bani din spaga. Mai exact, 11. 000 de euro, ceruti de Rosca unui afacerist in schimbul unei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )