Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afganistan: Peste 50 de soldati UCISI intr-un atac taliban asupra unei baze militare. Talibanii sustin ca au omorat 100!

B1 B1,
Afganistan: Peste 50 de soldati UCISI intr-un atac taliban asupra unei baze militare. Talibanii sustin ca au omorat 100!

Cel putin 50 de soldati au fost ucisi vineri in Afganistan dupa ce o baza militara din nordul tarii a fost luata cu asalt de militanti talibani, a anuntat un responsabil militar citat de DPA si. continuă pe B1

Afganistan: Peste 50 de soldati au fost ucisi dupa ce talibanii au atacat o baza militara din nord

Peste 50 de soldati afgani au fost ucisi in timpul unui atac asupra bazei lor vineri, in apropiere de marele oras din nord Mazar-e-Sharif, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al armatei americane, la Kabul, scrie AFP.

Peste 50 de persoane si-au pierdut viata intr-un atac taliban asupra unei baze militare din Afganistan

Autoritatile afgane au anuntat ca peste 50 de persoane si-au pierdut viata intr-un atac taliban asupra unei baze militare din apropierea localitatii Mazari Sharif, situata langa granita dintre Afganistan si Uzbekistan, transmite DPA.

Romania, tara buticurilor de cartier. Un chiosc de la noi vinde cu peste 50% mai mult decat unul din Polonia

In Romania sunt aproape 54. 000 de chioscuri si alimentare, iar fiecare dintre ele vinde in medie de 160. 000 de euro, cu peste 50% mai mult decat un magazin similar din Polonia, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )