Libnet.ro
UNICEF

12:45

AGENTIILE DE PRESA: Presedintele Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Presedintele Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu Covid-19

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic major din Europa care este afectat de coronavirus, scrie DPA. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Liderul Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu coronavirus

Liderul Partidului Democrat PD) din Italia, Nicola Zingaretti, a fost diagnosticat cu coronavirus. El a facut anuntul pe Facebook, precizand ca este izolat acasa.

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat din Italia, a fost diagnosticat cu coronavirus

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Presedintele Partidului Democrat din Italia, primul lider politic important din Europa infectat cu noul coronavirus

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic important din Europa care este afectat de noul coronavirus, scrie DPA.

Seful Partidului Democrat (PD) din Italia a fost diagnosticat cu noul coronavirus (VIDEO)

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia a anuntat ca se afla in carantina dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza Agerpres. Astfel el devine prima personalitate politica,.

AGENTIILE DE PRESA: Presedintele Turciei a ordonat garzilor de coasta sa-i impiedice pe migranti sa traverseze Marea Egee

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a ordonat garzilor de coasta sa impiedice migrantii care traverseaza Marea Egee, au anuntat mass-media turce in noapte de vineri spre sambata, scrie AFP.

AGENTIILE DE PRESA: Presedintele Turciei pune Europei conditii privind migrantii

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a subliniat miercuri ca o solutionare a crizei migratiei implica o sustinere europeana a Ankarei in Siria, in contextul in care noi ciocniri au izbucnit intre refugiati si politisti la frontiera greaca, relateaza AFP.

Trei romani din Italia au fost infectati cu coronavirus

Ministerul de Externe a anuntat, astazi, intr-un comunicat de presa, ca trei romani din Italia au fost infectati cu coronavirus. Acestia locuiesc in Treviso, Lombardia si Bologna.

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe.

Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia

Al 8-lea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat vineri in Romania: este vorba despre un barbat de 51 ani din Olt, care s-a intors din Italia. El a calatorit pe drumul dinspre Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat in urma cu doua zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia. Autoritatile anuntasera initial ca este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat ca este vorba de fapt despre un barbat.

Drama uriasa pentru o romanca din Italia. Femeia nu si-a putut inmormanta mama pentru ca a fost izolata la domiciliu

O romanca din Italia traieste drama vietii ei. Plecata in tara sa-si inmormanteze mama, a fost pusa in izolare la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )