Libnet.ro
UNICEF

08:30

Aglomeratie pe DN1: Nervi in trafic pentru cei care au plecat in mini-vacanta de 1 Decembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aglomeratie pe DN1: Nervi in trafic pentru cei care au plecat in mini-vacanta de 1 Decembrie

Romanii au profitat de mini-vacanta de 1 Decembrie pentru a petrece cateva zile la munte. Ca de fiecare data, aglomeratia de pe sosele este la ordinea zilei. Si cei care au ales sa plece pe Valea Prahovei cu trenul au avut parte de o surpriza. continuă pe Wall-Street Ro

Tolontan: Om fi oameni, dar pentru cei care ne conduc NU suntem persoane!

PNL-ul Monei Musca si PSD-ul lui Adrian Nastase au inteles mai mult din democratie decat inteleg politicienii de astazi. Aceasta este concluzia lui Catalin Tolontan, dupa ce o societate.

Comunitatea Coruptia ucide, apel catre cei care vor merge la parada de 1 Decembrie, inclusiv cei adusi de partide cu autobuzele: Sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta

Comunitatea Facebook Coruptia ucide, impreuna cu celelalte grupuri civice care au organizat pana acum protestele fata de modificarea legilor justitiei, au transmis joi seara un apel catre toti cei care intentioneaza sa participe vineri la parada de Ziua Nationala, inclusiv cei adusi de partidele politice cu autobuzele, sa trateze cu respectul cuvenit semnificatia acestui eveniment si sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta. Grupurile mentionate asigura totodata opinia publica de hotararea noastra de a cinsti solemnitatea momentului.

Mitingurile anticoruptie, apel catre cei care vor merge la parada de 1 Decembrie, inclusiv cei adusi de partide cu autobuzele: Sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta

Comunitatea Facebook care sustine mitingurile anticoruptie, impreuna cu celelalte grupuri civice care au organizat pana acum protestele fata de modificarea legilor justitiei, au transmis joi seara un apel catre toti cei care intentioneaza sa participe vineri la parada de Ziua Nationala, inclusiv cei adusi de partidele politice cu autobuzele, sa trateze cu respectul cuvenit semnificatia acestui eveniment si sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta. Grupurile mentionate asigura totodata opinia publica de hotararea noastra de a cinsti solemnitatea momentului.

Ce obtin cei care renunta la cetatenia romana. Zeci de mii de romani au facut asta in ultimii 20 de ani

Cei mai multi dintre romanii care renunta la cetatenie o fac pentru ca statul in care au emigrat nu accepta o a doua cetatenie sau pur si simplu pentru ca nu mai vor sa fie romani sau sa.

MAE: Incepand cu 1 decembrie, romanii vor putea intra fara vize in Canada. Cei care merg cu avionul trebuie insa sa obtina o autorizatie electronica

Ministerul Afacerilor Externe reaminteste ca, incepand cu data de 1 decembrie 2017, de la orele 16. 00 ora Romaniei), cetatenii romani vor beneficia de posibilitatea de a calatori in Canada fara vize, pentru sederi de maxim 6 luni in scop turistic inclusiv pentru vizitarea familiei / cunostintelor sau pentru prospectarea oportunitatilor de afaceri), pe baza oricarui pasaport romanesc valabil.

Platforma virtuala Wienerberger cu recomandari pentru renovarea acoperisului si constructia casei (P)

Pentru cei care isi renoveaza sau isi construiesc o casa, Wienerberger ofera recomandari practice. Platforma instacasa. ro este si prima retea de socializare care faciliteaza interactiunea dintre cei care si-au renovat sau construit o casa si cei care doresc sa primeasca informatii relevante pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele de constructie. Include solutii practice din partea expertilor care ii intampina pe utilizatori in sectiunea Sfaturile specialistilor , precum si un forum de discutii in care vor raspunde atat specialistii companiei, cat si alti utilizatori care au incheiat un proiect de constructie sau renovare si doresc sa impartaseasca din experienta lor .

MESAJE DE SF. ANDREI. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Joi, 30 noiembrie, este o noua zi de sarbatoare: Sfantul Andrei, considerat crestinatorul neamului romanesc, ziua fiind totodata cunoscuta pentru obiceiul de a pune.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa plece prin tara de 1 Decembrie. Cele mai vizitate orase nu mai au locuri de cazare

Pentru multi romani ziua de 1 Decembrie este una foarte speciala, motiv pentru care si-au facut planuri sa plece in minivacante pentru a descoperi si alte locuri frumoase din Romania. Printre.

Cine este DEPUTATUL cu INTERDICTIE PENTRU PARLAMENT, care lucreaza la modificarea Legilor JUSTITIEI? (FOTO)

Poate cel mai dinamic reprezentant al Puterii in comisia speciala care modifica Legile Justitiei este un deputat caruia instantele de judecata i-au spus in repetate randuri ca nu are dreptul,.

Vesti bune pentru romanii care isi vor petrece minivacanta la munte. Sezonul de ski va fi deschis inca din aceasta perioada

Caderile masive de zapada au si o parte buna. Sezonul de ski se va deschide in acest an mult mai devreme decat in anii precedenti. Sunt deja multe zone in care stratul de zapada.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )