Libnet.ro
UNICEF

16:15

Aglomeratie la Manastirea Nicula cu ocazia Adormirii Maicii Domnului! Credinciosii au dormit sub cerul liber (FOTO)

B1 B1,
Aglomeratie la Manastirea Nicula cu ocazia Adormirii Maicii Domnului! Credinciosii au dormit sub cerul liber (FOTO)

Dupa doua saptamani de post inainte sarbatorii Adormii Maicii Domnului, peste 20. 000 de credinciosi au venit la Manastirea Nicula din Cluj pentru a se inchina la icoana facatoare de minuni,. continuă pe B1

Mesajul presedintelui Iohannis, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj, cu ocazia sarbatorii religioase cunoscuta sub numele de Adormirea Maicii Domnului, celebrata, anuala, la 15 august.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului. Seful statului participa la Constanta la manifestarile Ziua Marinei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj luni cu ocazia zilei de Adormirea Maicii Domnului. Seful statului participa la manifestarile de Ziua Marinei organizate la Constanta acolo unde aproximativ 3 000 de militari si peste 40 de nave vor face spectacol. Ziua Marinei Romane, sarbatorita la 15 august, este strans legata de sarbatoarea religioasa a Sfintei Maria, considerata ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni.

Politia, la datorie de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului. Toate drumurile, impanzite de agenti

Pentru ca Adormirea Maicii Domnului sa fie o sarbatoare tihnita, Politia Romana trimite in strada, in acest weekend care se prelungeste inclusiv luni, 15 august, 9. 800 de agenti.

Zeci de mii de credinciosi, la Manastirea Nicula din Cluj, la pelerinajul de Sfanta Maria (VIDEO)

Sarmalute de post, peste pe gratar sau fasole la ceaun. Targul culinar de Sfanta Maria, din Capitala, ofera un adevarat festin. Un pelerinaj cu ocazia praznuirii Adormirii Maicii Domnului are loc si.

Adormirea Maicii Domnului: Cel putin 30.000 de persoane participa la slujba oficiata la manastirea Nicula

Cateva zeci de mii de persoane se afla, luni, la manastirea de la Nicula, unde au loc evenimente religioase, cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului.

Adormirea Maicii Domnului si inaltarea in Lumina sa ne aduca pace, inspiratie si iubire

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj, astazi, cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului, mentionand ca isi doreste ca aceasta sarbatoare sa aduca pace, inspiratie si iubire.

Praznicul Adormirea Maicii Domnului, un bun prilej sa luam exemplul de tarie si speranta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj luni cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului, sarbatoarea religioasa care are loc la 15 august.

Pelerinaj la Fecioara Maria de la Manastirea Nicula

Zeci de mii de transilvaneni au plecat in pelerinaj catre locurile de cult care sunt dedicate Fecioarei Maria. Credinciosii ortodocsi si catolici celebreaza, pe data de 15 august, Adormirea Maicii Domnului. Este vorba de o sarbatoare organizata in cinstea ridicarii cu trupul si sufletul a Cer a Fecioarei Maria, mama Mantuitorului Isus Christos.

Pelerinajul ortodox aprobat de doi papi. Mii de pelerini sunt asteptati sa soseasca la Manastirea Nicula. Programul procesiunii greco-catolice

Mii de pelerini isi indreapta gandurile si pasii spre Manastirea Nicula din judetul Cluj. Este unul dintre cele mai mari locuri de pelerinaj ortodox din tara. Reprezentantii Episcopiei Greco-Catolice au anuntat programul pelerinajului din acest an, traseu parcurs in fiecare an din 1990 incoace. Lumea vine sa se inchine icoanei Maicii Domnului considerata facatoare de minuni dupa ce in 1694 a lacrimat timp de cateva zile.

Viata de pelerin. Povestile oamenilor veniti la Manastirea Nicula: Sufletul omului e ca o baterie ce trebuie incarcata

Mii de oameni au venit din toata tara, si in acest an, in pelerinaj la icoana facatoare de minuni de la Manastirea Nicula. Calugarii au pregatit circa 20. 000 de sarmale.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )