Libnet.ro
UNICEF

01:06

Airbus inaugureaza prima uzina din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Airbus inaugureaza prima uzina din SUA

Airbus Group inaugureaza, astazi, prima sa uzina de productie a avioanelor din SUA, urmand sa il concureze pe teren propriu pe principalul sau rival, grupul american Boeing, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Ce a declarat Gabriel Oprea la 14 ani de la atentatele teroriste din SUA

Romania ramane angrenata in eforturile internationale de combatere a terorismului si extremismului, a declarat Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate nationala si ministru al Afacerilor Interne, cu prilejul comemorarii a 14 ani de la atentatele teroriste din SUA.

O femeie de culoare din SUA a fost inchisa fortat intr-un spital de boli psihice dupa ce a mers sa isi ridice masina de la Politie: Din momentul in care am spus ca am un BMW, am fost considerata o mincinoasa

O tanara din SUA a fost inchisa timp de opt zile intr-un spital pentru pacientii cu boli psihice si a primit o factura de 13. 000 de dolari, din cauza faptului ca detine un BMW si politistii nu au.

O mama din SUA si-a fotografiat copiii langa sicriul tatalui mort: Am facut aceasta pentru a arata adevarul crud despre dependenta de droguri (FOTO)

O mama din Cincinnati, Statele Unite ale Americii, s-a fotografiat impreuna cu cei doi copii ai sai langa sicriul in care se afla trupul fara suflare al sotului ei si a distribuit poza pe retelele de.

FOTO. Suveniruri din SUA: Ce ramane dupa US Open 2015. Halep, partasa la istorie!

Finala italiana dintre Pennetta si Vinci a pus capat celei mai surprinzatoare, nu in ultimul rand ciudate, editii din istoria US Open. Multe intrebari se pun dupa acest turneu, dar inainte de toate multe dintre evenimentele consemnate pe teren vor ramane in istorie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )