Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alain Delon a anuntat ca va juca in ultimul sau film:Pentru ca publicul sa te urmareasca 60 de ani, trebuie sa te iubeasca si sa aiba ceva de castigat

Adevărul Adevărul,
Alain Delon a anuntat ca va juca in ultimul sau film:Pentru ca publicul sa te urmareasca 60 de ani, trebuie sa te iubeasca si sa aiba ceva de castigat

Actorul francez Alain Delon a anuntat vineri, la Festivalul International de Film politist de la Liege, ca se pregateste sa joace intr-un ultim film la 81 de ani, potrivit agentiei Belga, citata de AFP. Alain Delon este invitatul de onoare al Festivalului International de Film Transilvania 2017 TIFF). continuă pe Adevărul

Alain Delon a anuntat ca va juca in ultimul sau film:Pentru ca publicul sa te urmareasca 60 de ani, trebuie sa aiba ceva de castigat

Actorul francez Alain Delon a anuntat vineri, la Festivalul International de Film politist de la Liege, ca se pregateste sa joace intr-un ultim film la 81 de ani, potrivit agentiei Belga, citata de AFP. Alain Delon este invitatul de onoare al Festivalului International de Film Transilvania 2017 TIFF).

Alain Delon se retrage din fata camerelor de filmat. Actorul francez a anuntat ca va juca in ultimul sau film

Celebrul actor francez Alain Delon, in varsta de 81 de ani, a anuntat vineri, la ceremonia omagiala din cadrul Festivalului International de Film Politist de la Liege, ca pregateste ultimul sau film .

Alain Delon renunta la filme. Ce va face in continuare

Celebrul actor francez Alain Delon a anuntat vineri la ceremonia omagiala din cadrul Festivalului International de Film Politist de la Liege, ca pregateste ultimul sau film la 81 de ani, potrivit.

Actorul Alain Delon vine pentru prima oara in Romania, la TIFF

Rebelul filmului francez, simbol al cinematografiei europene si unul dintre cei mai iubiti actori ai lumii, legendarul Alain Delon vine pentru prima data in Romania, ca invitat special al celei de-a 16-a editii a Festivalului International de Film Transilvania, care se va desfasura intre 2 si 11 iunie in Cluj.

Alain Delon vine in Romania. Iata lucrurile incredibile din viata sa care bat orice film!

La doar 23 de ani, Alain Delon era comparat deja cu figuri ilustre ale cinematografiei franceze, precum: Gerard Philipe si Jean Marais. Mai mult era considerat corespondentul european al actorului american Ja.

Alain Delon, pentru prima data in Romania. Actorul francez vine la TIFF

Actorul francez Alain Delon, acum in varsta de 81 de ani, unul dintre simbolurile cinematografiei europene, vine pentru prima data in Romania, ca invitat special al celei de-a 16-a editii a.

Alain Delon vine la Cluj. Faimosul actor va primi premiul pentru intreaga cariera la TIFF 2017

Rebelul filmului francez, simbol al cinematografiei europene si unul dintre cei mai iubiti actori ai lumii, legendarul Alain Delon vine pentru prima data in Romania, ca invitat special al celei de-a 16-a editii a Festivalului International de Film Transilvania 2-11 iunie).

VIDEO Alain Delon vine la TIFF 2017. Actorul francez primeste Premiul pentru intreaga cariera

Rebelul filmului francez, simbol al cinematografiei europene si unul dintre cei mai iubiti actori ai lumii, legendarul Alain Delon vine pentru prima data in Romania, ca invitat special al celei de-a 16-a editii a Festivalului International de Film Transilvania 2-11 iunie). Pentru contributia sa artistica exceptionala, TIFF ii va acorda in acest an Premiul pentru intreaga cariera.

Actorul LEGENDAR Alain Delon vine pentru prima oara in Romania, la TIFF

Alain Delon, legendarul actor francez, considerat un simbol al cinematografiei europene ajunge pentru prima data in Romania, ca invitat special al celei de-a 16-a editii a Festivalului International de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )