Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri locale 2016. Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele. Un elector, despre sansa PSD: Sa stiti ca acum nu mai iese

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele. Un elector, despre sansa PSD: Sa stiti ca acum nu mai iese

Liviu Dragnea, liderul PSD, a votat la Turnu Magurele la alegerile locale din 5 iunie 2016. Politicianul, care este condamnat penal, a marturisit cu ce ganduri a venit la urne. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat pentru continuarea proiectelor din Sibiu

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat la sectia din Scoala Generala numarul 4, de pe Strada Spartacus din Sibiu. Sotia presedintelui Klaus Iohannis a pus stampila ora 12.

Alegeri locale 2016. Localitatile salajene in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele permanente se ragasesc doar 23.

Alegeri locale 2016. Prejna, satul unde a votat interpreta de muzica populara Niculina Stoican

La alegerile locale 2016, la Prejna, mica localitate din nordul Mehedintiului, unde Tudor Vladimirescu a ridicat o biserica fiindca tatal sau, Constantin Ursu), era nascut in acest sat, oamenii au venit duminica cu mic cu mare sa voteze. Nici macar ploaia torentiala nu i-a tinut in casa.

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Sunt bucuros ca am mizat pe aceasta femeie curajoasa, Gabriela Firea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a felicitat-o duminica seara pe Gabriela Firea, castigatoarea PSD la Primaria Capitalei, precizand ca aceasta este o premiera atat pentru Capitala, cat si.

ALEGERI LOCALE 2016. Localitatile in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele.

Alegeri locale 2016. Cum au votat batranii de la azil pentru primarul PSD: carati cu autobuzul si cu buletinele confiscate

Alegeri locale 2016. Batrani si neputinciosi, cu domiciliul stabil la Caminul pentru persoane varstnice din localitatea vasluiana Tutova, si-au exercitat dreptul la vot fara a cunoaste localitatea si candidatii. 64 din cei 78 de batrani internati, care au trait o viata in judetele vecine sau in alte sate din Vaslui au pus stampila de vot la alegerile locale din 2016.

Alegeri locale 2016. La 101 ani a votat al 27-lea primar: Noi le-am spus multe, dar ei au facut ce-au stiut

A implinit 101 ani in urma cu patru zile si duminica a votat al 27-lea primar de la Razboi incoace, spune Alexandru Godinescu, din Brastavatu, pentru care ziua votului a fost un bun prilej sa rememoreze ce-a trait si sa le spuna contemporanilor pe ce-ar trebui sa puna pret.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

Alegeri locale 2016. Cu ce ganduri au votat politicienii din Turnu Severin

La alegerile locale 2016, politicienii din Drobeta Turnu Severin, dar si reprezentantii autoritatilor publice locale au venit la vot insotiti de membrii familiei. Sotiile, dar si copiii acestora au tinut sa le fie alaturi intr-o zi foarte speciala pentru ei.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce politicieni s-au prezentat la vot, in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare

Numerosi politicieni s-au prezentat la urne, la scurt timp dupa deschiderea sectiilor de votare, pentru a-si exercita dreptul la vot. Astfel, printre liderii politici care au votat, duminica, intre orele 07. 00 si 10. 30, se numara: fostul ministrul al Apararii, Mircea Dusa, copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu, seful PSD Liviu Dragnea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )