Libnet.ro
UNICEF

15:01

Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a votat pentru continuitate, in timp ce Adelina Coste a votat cu gandul la oradeni si bihoreni

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016 Oradea. Ilie Bolojan a votat pentru continuitate, in timp ce Adelina Coste a votat cu gandul la oradeni si bihoreni

Inca de la primele ore ale diminetii, candidatii la alegerile locale 2016 Oradea la functia de primar au iesit la vot. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016 Oradea. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Primarul municipiului Oradea pentru urmatorii patru ani va fi ales astazi. Principalii candidati la alegerile locale 2016 sunt primarul in functie Ilie Bolojan PNL), Adelina Coste PSD) si Istvan Huszar UDMR).

ALEGERI LOCALE 2016. Oradea: Bolojan, oprit la granita orasului de CCR.

Favoritul competitiei pare primarul Ilie Bolojan PNL). Acesta nu va putea insa sa organizeze, in ziua alegerilor locale si un referendum pentru unirea intre Oradea si localitatea Sinmartin, in urma unei decizii a Curtii Constitutionale.

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat pentru continuarea proiectelor din Sibiu

Alegeri locale 2016. Carmen Iohannis a votat la sectia din Scoala Generala numarul 4, de pe Strada Spartacus din Sibiu. Sotia presedintelui Klaus Iohannis a pus stampila ora 12.

ALEGERI LOCALE 2016. Bogdan Sava: Am votat astazi pentru bunastarea cetateanului

Primarul interimar al Capitalei si candidatul PNL la primaria Sectorului 4, Razvan Sava, s-a prezentat, duminica, la Scoala gimnaziala nr. 108, unde a votat pentru bunastarea cetateanului si pentru o administratie moderna si transparenta. aleg .

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ORADEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ORADEA

Candidatii pentru Primaria Oradea au raspuns intrebarilor referitoare la trei probleme importante ale orasului: 1. Ce parere aveti despre fuziunea municipiului Oradea.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ORADEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ORADEA - copy

Candidatii pentru Primaria Oradea au raspuns intrebarilor referitoare la trei probleme importante ale orasului: 1. Ce parere aveti despre fuziunea municipiului Oradea.

Alegeri locale 2016. Localitatile salajene in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele permanente se ragasesc doar 23.

Alegeri locale 2016 Galati. Un alegator reclama ca a votat altcineva in locul lui. Sectia, aflata in centrul orasului, a fost temporar inchisa

Alegatorul a constatat ca in dreptul lui exista o semnatura ca si cum ar fi votat. Politia a deschis o ancheta, iar activitatea sectiei de votare a fost inchisa temporar.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 RAMNICU VALCEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 RAMNICU VALCEA

Candidatul liberal pentru presedintia CJ Valcea, deputatul Cristian Buican, a votat pentru singurul proiect politico-administrativ care va face din.

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Am votat acum cateva clipe cu speranta ca bucurestenii si familiile lor vor avea o viata mai buna

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a mers duminica dimineata, in jurul orei 09. 00, la Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti, pentru a-si exprima preferinta la alegerile locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )