Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cezar Preda: Am votat impotriva minciunii si impotriva copiatului.

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cezar Preda: Am votat impotriva minciunii si impotriva copiatului.

Prim-vicepresedintele PDL deputatul Cezar Preda a votat, duminica, la Scoala Generala nr. 1 din municipiu, impotriva minciunii si impotriva copiatului, dar si pentru oameni responsabili, potrivit Mediafax. Cezar Preda este arondat Colegiului 6 din Buzau, insa avand in vedere ca este candidat in Colegiul 7, el a putut vota, potrivit legii, intr-o sectie din colegiul in care candideaza. Am votat pentru ceea ce cred ca e bine pentru Romania, pentru continuarea . continuă pe România Liberă

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Toader: Am votat pentru o Romanie integrata in Europa corespunzator.

Liderul grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a votat, duminica, in municipiul Tecuci, pentru o Romanie integrata in Europa corespunzator, pentru o dezvoltare economica si o dezvoltare a initiativei private, ca elemente fundamentale, potrivit Mediafax. Mircea Toader a votat la ora 15. 00, in municipiul Tecuci, in colegiul in care candideaza pentru un nou mandat de parlamentar. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Oltean: Am votat ca sa le fie mai bine tuturor romanilor.

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, a declarat ca a votat ca sa le fie mai bine tuturor romanilor, nu numai unora dintre ei, informeaza Mediafax. Ioan Oltean a votat, duminica, la ora 13. 30, intr-o sectie de votare din comuna Feldru, aflata in Colegiul 3 Camera Deputatilor, unde el candideaza pentru un nou mandat de deputat. Am votat pentru o Romanie dreapta, pentru o Romanie europeana, pentru Romania celor multi si nu a celor putini, pentru .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ungureanu: Am votat pentru o Romanie construita pe merit.

Presedintele Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, duminica, dupa ce si-a exprimat optiunea electorala in Arad, ca a votat pentru o Romanie dreapta, onesta, construita pe merit, relateaza Mediafax. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a votat la Sectia nr. 21 din municipiul Arad, fiind insotit de primarul Gheorghe Falca si de alti lideri ai PDL Arad. Am votat pentru o Romanie asa cum am spus intotdeauna ca imi doresc, o Romanie .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Baconschi: Am votat pentru mentinerea ferma a Romaniei in ...

Fostul ministru de externe Teodor Baconschi, candidat ARD la Senat, si-a exprimat votul la o scoala din cartierul Aleandru cel Bun din municipiul Iasi si a spus ca a votat pentru mentinerea ferma a Romaniei in Uniunea Europeana, potrivit Mediafax. Am votat pentru mentinerea ferma a Romaniei in Uniunea Europeana. Totodata, am votat pentru investitii si crearea de noi locuri de munca la Iasi, a declarat Teodor Baconschi. Si senatorul PDL Dumitru Oprea, candidat ARD .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Frunzaverde: Am votat pentru terminarea starii de stat ...

Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a declarat, la iesirea de la vot, ca alegerile de astazi pot fi lovitura de gratie pentru statul politienesc, informeaza Agerpres. Am votat pentru terminarea, o data pentru totdeauna, a haosului administrativ din Romania, a vrajbei politice si a starii de stat politienesc. Acest vot este foarte important, unul din cele mai importante voturi pe care romanii le dau din 1990 pana in prezent. Este un vot intr-un an de destin al .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Frunda: Am votat pentru a primi un nou mandat, contracandidatii mei ...

Senatorul UDMR de Mures Gyorgy Frunda a declarat, duminica, dupa ce si-a exercitat dreptul electoral la sectia de votare amenajata la Grupul Scolar Constantin Brancusi din Targu Mures, ca a votat pentru a obtine un nou mandat si a facut un apel catre populatie sa vina la vot, potrivit Mediafax. Intrebat pentru ce a votat, Frunda a spus: Pentru un nou mandat. Si, odata cu trecerea timpului, a campaniei, sunt tot mai convins ca voi obtine un nou mandat, toate .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Verestoy: Am votat pentru un viitor mai sigur si pentru realizarea ...

Senatorul UDMR Attila Verestoy, candidat pentru un nou mandat in Harghita, a votat, duminica, pentru un viitor mai sigur si pentru realizarea dezideratelor comunitatii maghiare din Romania, potrivit Mediafax. Senatorul UDMR Verestoy Attila a votat la sectia amenajata in Scoala profesionala Banyai Janos din Odorheiu Secuiesc si a spus ca, la fel ca fiecare om de buna credinta, a votat pentru un viitor mai sigur. Eu sunt convins ca orice om de buna credinta voteaza .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Mariana Campeanu a votat pentru renasterea ...

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a votat duminica la Deva, pentru o Romanie infloritoare, relateaza Agerpres. Ministrul a votat la Colegiul National Sportiv Cetate din Deva, ea fiind insotita de membri ai conducerii filialei judetene a PNL Hunedoara. Am venit plina de incredere si am votat pentru o Romanie puternica si prospera, o Romanie cu tineri care sa nu mai plece din tara, o Romanie infloritoare. ) O Romanie in care locurile de munca sa nu .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Elena Udrea a votat cu speranta pentru Roman.

Deputatul PDL Elena Udrea a votat, duminica, la o sectie de votare din municipiul Roman, cu speranta ca drumul pe care a pornit Romania in ultimii ani, catre democratie totala si catre Europa, sa fie ireversibil, potrivit Mediafax. Elena Udrea a spus ca are emotii si ca se bucura ca lumea iese la vot, desi ninge. Ma bucur ca, desi ninge, lumea iese la vot. Am vazut oameni votand inca de la 7. 00 dimineata, de cand am iesit pe scara blocului. Ma bucur ca romanii .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ungureanu: Am votat pentru o Romanie dreapta, onesta, construita ...

Presedintele Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, duminica, dupa ce si-a exprimat optiunea electorala in Arad, ca a votat pentru o Romanie dreapta, onesta, construita pe merit, iar aceste alegeri sunt foarte importante pentru ca vor determina viitorul natiunii, informeaza Mediafax. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a votat la Sectia nr. 21 din municipiul Arad, fiind insotit de primarul Gheorghe Falca si de alti lideri ai PDL .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )