Libnet.ro
UNICEF

11:15

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: 41 de contraventii inregistrate pana la ora 17:00, cele mai ...

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: 41 de contraventii inregistrate pana la ora 17:00, cele mai ...

Un numar de 370 de sesizari privind scrutinul electoral de duminica, respectiv 183 in mediul urban si 187 in rural, au fost primite, pana la ora 17. 00, de reprezentantii MAI, 41 dintre acestea fiind pentru contraventii, cele mai multe in judetele Dambovita si Gorj, informeaza MAI, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut . continuă pe România Liberă

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Mai multi parlamentari care candideaza pentru un nou mandat au ...

Mai multi parlamentari din actuala legislatura care candideaza pentru un nou mandat in Parlament au dosare penale, cele mai recente cazuri fiind cele ale deputatilor PSD Ion Stan si PDL Alin Trasculescu, altii fiind declarati incompatibili sau aflati in conflict de interese de catre ANI, potrivit Mediafax. Candidat al PDL intr-un colegiu din judetul Vrancea, Trasculescu a fost retinut pentru 24 de ore de procurori in 11 noiembrie, in cadrul anchetei derulate intr-un .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI mobilizeaza Aproape 60.000 de angajati.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat, vineri, in timpul unei videoconferinte cu prefectii, ca ministerul pe care il conduce va mobiliza, pentru o buna desfasurare a alegerilor, aproape 60. 000 de cadre, potrivit Mediafax. Dusa a spus ca, in ziua alegerilor, vor fi mobilizati peste 59. 000 de angajati ai MAI, proveniti din toate structurile ministerului. Dintre acestia, 33. 000 se vor ocupa de paza sectiilor si a buletinelor de vot, in timp ce restul vor fi implicati in .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Peste 150 de sesizari privind posibile incidente electorale, ...

Peste 150 de sesizari privind posibile incidente legate de procesul de vot au fost inregistrate duminica, pana la ora 14. 0, la nivel national, a anuntat seful Politiei Romane, Petre Toba, la videoconferinta cu prefectii si reprezentantii autoritatilor locale, potrivit Mediafax. Chestorul sef de politie Petre Toba a precizat ca au fost 152 de sesizari privind posibile incidente electorale inregistrate in sapte ore de la inceperea procesului de votare la alegerile .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. BEC: Prezenta la vot, la ora 21.00, a fost de 41,72%.

Prezenta la vot, la nivel national, la alegerile parlamentare, la ora 21. 00, a fost de 41,72%, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central, Marian Muhulet, potrivit Mediafax. Potrivit lui Marian Muhulet, prezenta la vot, la nivel national, in mediul urban, pana la ora 21. 00, a fost de 40,49%. In mediul rural, prezenta la vot, la ora 21. 00, a fost de 43,4%. Intr-un numar de 21 judete, prezenta la vot a fost superioara mediei .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Frunzaverde: Am votat pentru terminarea starii de stat ...

Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a declarat, la iesirea de la vot, ca alegerile de astazi pot fi lovitura de gratie pentru statul politienesc, informeaza Agerpres. Am votat pentru terminarea, o data pentru totdeauna, a haosului administrativ din Romania, a vrajbei politice si a starii de stat politienesc. Acest vot este foarte important, unul din cele mai importante voturi pe care romanii le dau din 1990 pana in prezent. Este un vot intr-un an de destin al .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chelaru: Elena Udrea se afla pe locul doi, dupa ...

Vicepresedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX ca Elena Udrea, candidat in colegiul Roman pentru Camera Deputatilor, se afla pe locul al doilea, dupa candidatul USL Liviu Bratescu, cotat cu 48,4%. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Chelaru a precizat ca pana in acest moment la nivelul colegiului Roman pentru Camera Deputatilor s-au numarat voturile din 9 sectii de votare din totalul de 49. Citeste si USL .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Nicolaescu: TOATE colegiile din Bucuresti sunt ...

Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Nicolaescu a fost intrebat care sunt estimarile la nivelul Capitalei in ceea ce priveste scorul obtinut pentru castigarea .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Prahova: Aproximativ 100 de sectii FARA energie electrica, ...

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, duminica seara, in aproximativ 100 de sectii de votare din 26 de localitati din judetul Prahova afectate de viscol, astfel ca votarea se desfasoara la lumina lumanarilor, felinarelor sau lanternelor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Barbat de 61 de ani, MORT la iesirea dintr-o sectie de votare din ...

Un barbat in varsta de 61 de ani din localitatea doljeana Intorsura a murit, duminica, la scurt timp dupa ce a votat, el prabusindu-se in apropierea sectiei de votare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Barbatul a mers, duminica dupa-amiaza, la sectia de votare 378 din localitatea .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cluj. Nici un alegator nu a venit la vot in comuna Alunis.

Doua sectii de votare din comuna clujeana Alunis nu au inregistrat, duminica, pana la ora 10. 00, nici un votant, in timp ce la sectia de la Piatra Fantanele, judetul Bistrita-Nasaud, au votat, pana la pranz, doua persoane, care au parcurs pe jos cinci kilometri, prin viscol si zapada, informeaza Mediafax. Presedintele Biroului Electoral Judetean BEJ) Cluj, judecatorul Monica Trofin, a declarat, duminica, la raportarea prezentei la vot, ca in mediul rural din judet .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )