Libnet.ro
UNICEF

22:15

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD castiga alegerile in judet, urmat de PNL si AUR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD castiga alegerile in judet, urmat de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in juetul Hunedoara, fiind urmat de PNL si AUR, potrivit rezultatelor partiale publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP) dupa centralizarea datelor pentru 514 din cele 524 sectii de votare 98%). continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Salaj: Liberalii castiga alegerile in judet, urmati de UDMR si PSD

PNL a castigat alegerile parlamentare in Salaj, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor, cu peste 27% din voturi, conform numaratorii paralele a acestui partid, fiind urmat de UDMR, cu 23,5% si PSD, cu aproximativ 21% din sufragii.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD a castigat alegerile parlamentare, urmat de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Hunedoara, urmat de PNL si AUR, releva datele provizorii publicate luni de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa introducerea proceselor verbale din toate cele 524 de sectii de votare, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Vrancea: PNL castiga alegerile pentru Camera Deputatilor cu 34,7%, urmat de PSD cu 34,09%

Partidul National Liberal castiga alegerile pentru Camera Deputatilor in judetul Vrancea cu 34,7%, urmat de PSD cu 34,09%, AUR - 13% si USR-PLUS cu aproximativ 7%, potrivit numaratorii paralele efectuata de PNL Vrancea.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Vrancea: PNL castiga alegerile cu peste 34%, urmat la mica diferenta de PSD

Partidul National Liberal PNL) a obtinut, dupa centralizarea voturilor din cele 361 de sectii de votare organizate la nivelul judetului Vrancea, peste 34% din voturile valabil exprimate la Camera Deputatilor si Senat, urmat la o diferenta foarte mica de PSD, potrivit rezultatelor provizorii publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP).

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dolj: PSD a castigat alegerile in judet, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a castigat alegerile parlamentare in Dolj, fiind urma de PNL si Alianta USR-PLUS, potrivit rezultatelor provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea datelor din toate cele 531 sectii de votare, relateaza Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Bacau: PSD a castigat alegerile cu 15 procente in fata PNL

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Bacau la o diferenta de aproximativ 15 procente fata de PNL - partidul clasat pe pozitia a doua, potrivit rezultatelor partiale ale Autoritatii Electorale Permanente din toate cele 638 de sectii de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Galati: PSD a castigat alegerile la Senat si la Camera Deputatilor

PSD a castigat alegerile parlamentare din judetul Galati atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor, potrivit rezultatelor oficiale finale transmise, luni, de Biroul Electoral Judetean BEJ) Galati, conform Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Tulcea: PSD a castigat alegerile, urmat de PNL

Partidul Social Democrat a castigat alegerile in judetul Tulcea obtinand peste 31. 500 de voturi, atat pentru Senat, cat si pentru Camera Deputatilor, Partidul National Liberal s-a clasat pe locul al doilea la o diferenta de aproximativ trei mii de voturi, iar pe locul trei se afla AUR cu peste 13. 000 de voturi.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Tulcea: PSD - 32%; PNL - 29%

Candidatii PSD la alegerile parlamentare au fost votati duminica de cei mai multi alegatori din judetul Tulcea, obtinand 32% si sunt urmati la o diferenta de circa 500 de voturi de cei ai PNL, cu 29%, potrivit numaratorii paralele efectuate de organizatia judeteana a liberalilor.

Alegeri parlamentare 2020. La Buzau, PSD a obtinut cele mai multe voturi - rezultate partiale

Partidul Social Democrat castiga alegerile parlamentare 2020 in municipiul Buzau, cu 44,2% din totalul voturilor valabil exprimate. Social-democratii sunt castigatori si pe judet, cu 47% din totalul voturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )