Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alegeri in PSD: Liviu Dragnea a fost votat de 97% dintre colegii de partid

România Liberă România Liberă,
Alegeri in PSD: Liviu Dragnea a fost votat de 97% dintre colegii de partid

Liviu Dragnea a devenit presedintele PSD, fiind votat de 97% dintre colegii de partid care s-au prezentat la urne, a anuntat seful Comisiei Electorale Centrale a PSD. continuă pe România Liberă

Alegerile PSD la firul ierbii. Liviu Dragnea a fost votat in tiganie, la primarie si chiar in bucatarie

Poporul PSD a iesit ieri la vot pentru a-si alege presedintele, intr-un simulacru de scrutin in care Dragnea a fost singurul candidat si, in final, a fost ales cu peste 90% din voturi. La sediul central, liderii PSD au avut emotii mai mari pentru nationala de fotbal a Romaniei, iar in tara s-a votat chiar si in bucataria unui primar PSD.

Alegeri istorice in PSD: Liviu Dragnea, unic candidat

Alegerile de astazi din PSD, primul scrutin la care sunt chemati sa voteze toti membrii, il vor face pe Liviu Dragnea al saselea presedinte al PSD, momentul marcand si o alta premiera - PSD schimba un lider inculpat cu un altul care este condamnat in prima instanta, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a primit 97% de DA si 2% de NU la alegerile de duminica

Presedintele Comisiei electorale a PSD, Florin Iordache, a anuntat ca 97% dintre social-democratii care au participat duminica la scrutinul intern au votat pentru Liviu Dragnea, 2,2% s-au pronuntat impotriva alegerii acestuia ca sef al partidului, iar 0,8% din voturi au fost nule.

Gorghiu, ironii despre alegerea lui Dragnea: A fost votat inclusiv de persoane care nu sunt membre PSD

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, luni, ca la sedinta BPN al PNL s-a discutat si despre alegerilor din PSD si mai ales despre concurenta pe care Liviu Dragnea si-a facut-o singur, aratand ironic ca a apreciat ca inclusiv persoane care nu sunt membre PSD l-au votat pe Dragnea.

Liviu Dragnea a votat la scrutinul la care este candidat unic: Probabil, la sfarsitul zilei, voi fi ales presedintele PSD, sper

Liviu Dragnea, candidatul unic al PSD pentru presedintia formatiunii politice, a votat in cursul diminetii de duminica, 11 octombrie, in orasul Turnu Magurele.

VIDEO Liviu Dragnea: Vom elimina din legea tolerantei prevederea care se refera la apartenenta politica si avere. Voi depune amendament pentru ca amenzile sa devina simbolice

Presedintele interimar PSD Liviu Dragnea a anuntat vineri ca va modifica legea care incrimineaza defaimarea sociala, al carei unic initiator este, asa incat sa elimine apartenenta politica si avere din definitia grupului social si va diminua amenzile pana la niveluri simbolice, intrucat aceste lucruri nu erau in spiritul legii. El a multumit celor care au transmis critici la adresa acestui text de lege si care au fost de buna credinta. Dragnea a facut acest anunt in cadrul unei conferinte de presa sustinuta inainte de alegerile pentru functia de presedinte care au loc duminica. El este candidat unic la aceste alegeri, la care pentru prima data vor participa toti membrii PSD. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratiiCiteste aici detalii despre legea tolerantei care a trecut pe repede inainte de Senat si va intra in dezbaterea Camerei DeputatilorUPDATE Mai multe ONG-uri au lansat joi o petitie impotriva acestei legi .

DOCUMENT Ce intrebari vrea sa adreseze PSD cetatenilor si membrilor de partid in cele peste 4 milioane de chestionare. Printre ele: este Liviu Dragnea potrivit la conducerea partidului?

PSD va face in urmatoarea perioada un sondaj in randul social-democratilor, dar la care pot raspunde si cei care nu sunt membri de partid, prin care isi propune sa afle nivelul de notorietate a liderilor locali si parerea acestora despre guvernarea lui Victor Ponta. Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a precizat vineri, intr-o conferinta de presa, ca au fost deja distribuite 4 milioane de astfel de chestionare. Consulta chestionarul in documentul atasat sau in articol.

Liviu Dragnea anunta cum se organizeaza PSD pentru alegerea sa in fruntea partidului. Conferinta de presa, de la ora 12.30

Presedintele intemimar al PSD, Liviu Dragnea, singurul candidat la functia de presedinte al partidului, va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 12. 30, privind organizarea alegerilor interne care vor avea loc duminica, 11 octombrie.

Liviu Dragnea: Propunerea ca presedintele PSD sa fie votat de toti membrii de partid a fost a lui Ponta. Dar nu este pentru cine se pregateste...

Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte al PSD cu votul a 97% dintre cei peste 450. 000 de social-democrati care au participat la scrutin, a declarat luni ca propunerea ca presedintele PSD sa fie votat de toti membrii de partid i-a apartinut lui Victor Ponta. Dar nu este pentru cine se pregateste. , a comentat Dragnea.

Alegeri in PSD. Dragnea: Am votat cu speranta unui drum nou pentru PSD

Liviu Dragnea, unicul candidat la sefia PSD, a votat, duminica, la Turnu Magurele, afirmand ca aceste alegeri interne sunt prima proba serioasa pe care o da PSD ca dorinta de a se implica intr-un minim exercitiu de democratie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )