Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alegeri Republica Moldova. Andrei Nastase a fost inregistrat de CEC in cursa prezidentiala: incercarile puterii de a compromite accederea mea drept candidat s-au soldat cu un esec

Adevărul Adevărul,
Alegeri Republica Moldova. Andrei Nastase a fost inregistrat de CEC in cursa prezidentiala: incercarile puterii de a compromite accederea mea drept candidat s-au soldat cu un esec

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, a fost inregistrat de Comisia Electorala Centrala in calitate de candidat pentru functia de presedinte al Republicii Moldova. Politicianul va fi sub numarul patru in lista electorala, dupa Marian Lupu, Mihai Ghimpu si Iurie Leanca. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Andrei Nastase: Cu un procuror general independent, toata guvernarea ar ajunge la puscarie

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, s-a intrebat vineri, 16 septembrie, de ce Mihai Ghimpu nu mai doreste un procuror european. Tot el a raspuns la aceasta intrebare, afirmand catoti ei ar ajunge la puscarie pentru miliardele furate, devalizareabugetului de statetc.

Alegeri Republica Moldova. Iurie Leanca este al treilea candidat inregistrat de CEC la functia de presedinte

Presedintele PPEM, Iurie Leanca, a fost inregistrat vineri, 16 septembrie, de Comisia Electorala Centrala in calitate de candidat pentru functia de presedinte al Republicii Moldova.

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon: ii amintesc Maiei Sandu ca ea a fost colega de Alianta si cu Filat, si cu Plahotniuc, si cu Ghimpu

Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, i-a dat o replica Maiei Sandu, dupa ce aceasta a declarat ca Dodon este unul dintre asii din maneca ai lui Plahotniuc si ca socialistul s-ar fi imbogatit in urma functiilor de stat pe care le-a detinut. Sandu a facut referire la o investigatie realizata de jurnalistii de la Ziarul de Garda.

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon: Fara imbunatatirea relatiilor cu Rusia, Moldova nu va supravetui

Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a declarat joi, 15 septembrie, ca Republica Moldova are nevoie de un parteneriat strategic si de imbunatatirea relatiilor cu Rusia, in caz contrar nu vom supravetui.

Alegeri Republica Moldova. Petru Bogatu: Alegatorii sunt manipulati, iar riscul ca acestia sa fie mituiti inca exista

Editorialistul Petru Bogatu sustine ca alegatorii din Republica Moldova sunt manipulati, iar riscul coruperii votantilor in scrutinul prezidential din 30 octombrie inca persista, deoarece mituirea nu are cum sa fie eradicata intr-un stat sarac si fara o justitie independenta.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu:Unul dintre asii din maneca ai lui Plahotniuc este Igor Dodon

Liderul Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, afirma ca unul dintre asii lui Plahotniuc pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova este Igor Dodon. De asemenea, Sandu il invinuieste pe Dodon de acte de coruptie, intrebandu-se cum a reusit socialistul sa obtina sume enorme de bani, activand in functii de stat.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Guvernarea nu doreste implicarea cetatenilor nostri din afara tarii in procesele importante din tara

Liderul Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sustine ca guvernarea incearca sa limiteze drepturile diasporei in ceea ce priveste alegerea presedintelui Republicii Moldova. Sandu se declara nemultumita de faptul ca moldovenii de peste hotare nu pot spijini financiar partidele de la Chisinau si nu pot semna pentru sustinerea unui candidat la functia de presedinte.

Alegeri Republica Moldova. Iurie Leanca, despre politica externa in viziunea lui Dodon: Si capra vie, si lupul satul

Liderul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leanca, a comentat vineri, 16 septembrie, declaratiile socialistului Igor Dodon, precum ca Moldova trebuie sa renunte la Acordul de Asociere cu UE, dar sa fie pastrat regimul liberalizat de vize.

Alegeri Republica Moldova. Valeriu Munteanu, despre faptul ca ar fi folosit resurse administrative: Acuzatia este ridicola!

Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, care face parte si din Grupul de initiativa pentru sustinerea lui Mihai Ghimpu la functia de presedinte al Republicii Moldova, a reactionat dupa ce expertii Promo-LEX au publicat un raport de monitorizare a alegerilor, unde au constatat ca ministrul a folosit orele de serviciu la receptionarea si depunerea listelor de subscriptie pentru candidatul Mihai Ghimpu.

Delegatie romano-germana in Republica Moldova

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK Romania) a organizat, in colaborare cu Ambasada Republicii Moldova la Bucuresti, o delegatie romano-germana in Republica Moldova avand ca scop informarea directa de la sursa si explorarea oportunitatilor de afaceri pe care aceasta le ofera. Impactul delegatiei a fost puternic in randul firmelor si institutiilor locale, acestea dovedind o mare deschidere pentru cooperare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )