Libnet.ro
UNICEF

01:06

Alegeri Republica Moldova. Iurie Leanca este al treilea candidat inregistrat de CEC la functia de presedinte

Adevărul Adevărul,
Alegeri Republica Moldova. Iurie Leanca este al treilea candidat inregistrat de CEC la functia de presedinte

Presedintele PPEM, Iurie Leanca, a fost inregistrat vineri, 16 septembrie, de Comisia Electorala Centrala in calitate de candidat pentru functia de presedinte al Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Iurie Leanca, despre politica externa in viziunea lui Dodon: Si capra vie, si lupul satul

Liderul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leanca, a comentat vineri, 16 septembrie, declaratiile socialistului Igor Dodon, precum ca Moldova trebuie sa renunte la Acordul de Asociere cu UE, dar sa fie pastrat regimul liberalizat de vize.

Alegeri Republica Moldova. Iurie Leanca, despre implicarea lui Plahotniuc in furtul miliardului: Nu sunt eu acuzator

Presedintele Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leanca, a refuzat sa dea un raspuns clar privind implicarea prim-vicepresedintelui PD, Vlad Plahotniuc, in furtul unui miliard de dolar din sistemul bancar din Republica Moldova.

Alegeri Republica Moldova. Maia Sandu: Trebuie sa venim cu un candidat comun la prezidentiale

Presedintele Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sustine ca formatiunea pe care o conduce, alaturi de Partidul Platforma Demnitate si Adevar, trebuie sa desemneze un candidat comun pentru a avea sanse sa acceada in turul doi al alegerilor prezidentiale din 30 octombrie.

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon: Fara imbunatatirea relatiilor cu Rusia, Moldova nu va supravetui

Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a declarat joi, 15 septembrie, ca Republica Moldova are nevoie de un parteneriat strategic si de imbunatatirea relatiilor cu Rusia, in caz contrar nu vom supravetui.

Alegeri Republica Moldova. Partidele politice pot cheltui pana la 66 de milioane de lei pentru campania electorala

Comisia Electorala Centrala a stabilit marti, 13 septembrie, suma maxima pe care o pot cheltui partidele politice din Republica Moldova pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie 2016.

Alegeri Republica Moldova. Valeriu Munteanu, despre faptul ca ar fi folosit resurse administrative: Acuzatia este ridicola!

Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, care face parte si din Grupul de initiativa pentru sustinerea lui Mihai Ghimpu la functia de presedinte al Republicii Moldova, a reactionat dupa ce expertii Promo-LEX au publicat un raport de monitorizare a alegerilor, unde au constatat ca ministrul a folosit orele de serviciu la receptionarea si depunerea listelor de subscriptie pentru candidatul Mihai Ghimpu.

Alegeri Republica Moldova. Promo-LEX: Marian Lupu a fost indirect favorizat de CEC

Seful Misiunii Promo-LEX de Observare a Alegerilor presedintelui Republicii Moldova, Pavel Postica, a declarat joi, 15 septembrie, ca prin acceptarea semnaturilor din partea grupului de initiativa pentru sustinerea lui Marian Lupu la functia de presedinte al tarii in zi de sambata, Comisia Electorala Centrala l-a favorizat indirect pe candidatul PD.

Alegeri Republica Moldova. Andrei Nastase: Eu am incredere in PAS

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de presedintele al Republicii Moldova, Andrei Nastase, a declarat ca are incredere in formatiunea condusa de Maia Sandu, PAS. Raspunsul lui Nastase vine ca reactie la faptul ca Maia Sandu a sugerat recent ca nu are incredere deplina in Andrei Nastase.

Alegeri Republica Moldova. Premierul Filip da asigurari ca alegerile prezidentiale nu vor fi falsificate

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, respinge acuzatiile potrivit carora datele din Registrul Populatiei ar fi eronate. Totodata, premierul indeamna membrii guvernului sa nu sa se implice in campanie electorala.

VIDEO Alegeri Republica Moldova. Dupa Orhei, Marian Lupu a fost huiduit si la Ungheni: Hotul, hotul

Presedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a fost huiduit miercuri, 14 septembrie, de cativa cetateni care au venit la intalnirea cu candidatul democrat la functia de presedinte al tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )