Libnet.ro
UNICEF

14:16

Alegeri SUA 2016. Sapte puncte pentru a intelege dezbaterea secolului dintre Hillary Clinton si Donald Trump VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Sapte puncte pentru a intelege dezbaterea secolului dintre Hillary Clinton si Donald Trump VIDEO

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump mai au cateva ore pana la prima dintre cele trei dezbateri organizate inaintea alegerilor prezidentiale americane din 8 noiembrie. Acesta este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale campaniei electorale de peste Atlantic, peste 100 de milioane de persoane, un record, urmand sa stea in fata televizoarelor pentru a asista la o incrancenare intre doi candidati total diferiti. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Luni noapte, prima ciocnire Clinton-Trump

Tensiunea este in crestere in Statele Unite cu cateva ore inainte de prima dezbatere intre candidatul Partidului Democrat si cel al Partidului republican pentru Casa Alba.

Alegeri SUA 2016. Luni noapte, prima ciocnire Clinton-Trump - INFOGRAFIE

Tensiunea este in crestere in Statele Unite cu cateva ore inainte de prima dezbatere intre candidatul Partidului Democrat si cel al Partidului republican pentru Casa Alba.

Alegeri SUA 2016. Activistii anti-Trump s-au mutat de pe strazile Londrei in fata Portii Brandenburg. Au daramat un Zid al Berlinului cu figura lui Trump VIDEO

Activistii anti-Trump din miscarea Avaaz au construit vineri, in centrul capitalei Germaniei, un perete de 2,5 metri inaltime, care aminteste de Zidul Berlinului, pe care au pictat figura candidatului republican la presedintia SUA, dupa care l-au daramat, in aplauzele multimii, relateaza DPA.

Alegeri SUA 2016. Ce trebuie sa faca Hillary Clinton pentru a castiga prima dezbatere cu Donald Trump

Ochii intregii lumi sunt atintiti asupra Statelor Unite, unde, in aceasta seara, va avea loc prima dezbatere televizata a prezidentiabililor americani - democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump.

Alegeri SUA 2016. Trump i-a spus lui Netanyahu ca daca va ajunge presedinte va recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului

Candidatul republican la presedintie Donald Trump i-a spus duminica premierului Benjamin Netanyahu ca, in cazul in care va fi ales presedinte al Statelor Unite, va recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului, a anuntat echipa sa de campanie, ceea ce ar insemna o schimbare dramatica a pozitiei americane in aceasta problema, scrie Reuters.

Alegeri SUA 2016. Ziarul The New York Times anunta ca o sustine pe Hillary Clinton

The New York Times a anuntat sambata ca o sustine pe candidata democrata Hillary Clinton in alegerile prezidentiale de la 8 noiembrie, pe care o considera mai calificata decat adversarul ei republican Donald Trump sa conduca Statele Unite si sa infrunte provocarile care-i asteapta, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )