Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alegeri SUA 2020. Democratii si-au inceput Conventia Nationala pentru a-l trimite pe Biden in lupta finala cu Trump pentru Casa Alba. Mesajul lui Michelle Obama VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Democratii si-au inceput Conventia Nationala pentru a-l trimite pe Biden in lupta finala cu Trump pentru Casa Alba. Mesajul lui Michelle Obama VIDEO

Conventia Nationala a Democratilor pentru nominalizarea lui Joe Biden la functia de presedinte al Statelor Unite a inceput online, luni seara, fiind deschisa de actrita Eva Longoria. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Democratii se reunesc pentru a confirma candidatura lui Biden la presedintie. Ce arata sondajele

Cu o zi inaintea inceperii Conventiei Nationale Democrate, fostul vicepresedinte Joe Biden, care urmeaza sa fie desemnat oficial drept candidat al Partidului Democrat la Casa Alba, conduce in sondaje in fata actualului presedinte american Donald Trump.

Alegeri SUA 2020. Trump este acuzat ca distruge posta americana in scopuri electorale

Posta americana a intrat intr-un scandal de amploare in prag de alegeri prezidentiale, fiind suspectata ca este folosita de Donald Trump pentru a impiedica votul prin corespondenta, care l-ar putea favoriza pe adversarul sau Joe Biden.

Conventia Nationala Democrata a inceput. Cum a prefatat-o Donald Trump: Joe Biden, un cal troian pentru socialism Michelle Obama si Bernie Sanders, mesaje dure despre actualul presedinte

Conventia Nationala in care Joe Biden va fi desemnat candidat al democratilor pentru presedintia SUA a inceput, ocazie cu care mai multe figuri proeminente ale partidului, ca Bernie Sanders, dar si alte.

Alegeri Locale 2020. Adriana Bahmuteanu intra in politica. Unde candideaza

Alegerile Locale 2020 se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care lupta dintre candidati devine din ce in ce mai stransa. Printre surprizele de anul acesta din lumea politica se numara Adriana Bahmuteanu, fosta sotie a lui Silviu Prigoana. Aceasta si-a depus chiar astazi, 18 august, candidatura. Adriana Bahmuteanu, pe urmele fostului sot. Unde candideaza .

Alegeri SUA: Partidul Democrat: aripa stanga i se alatura, reticent, lui Biden

Partidul Democrat apare unit inaintea alegerilor din noiembrie, dar, la o privire mai atenta, numeroase diviziuni interne ameninta coeziunea partidului. Aripa de stanga, dupa retragerea lui Bernie Sanders, va trebui sa se resemneze sa voteze un candidat si un program politic pe care nu le sustine, potrivit Les Echos.

Alegeri locale 2020. Train Basescu s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei

Cei mai importanti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei isi depun astazi candidaturile la Biroul Electoral Municipal. Vobim despre Gabriela Firea, sustinuta de PSD, Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si surpriza acestui scrutin, Traian Basescu, din partea PMP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )