Libnet.ro
UNICEF

18:15

ALEGERI SUA: Barack Obama sustine ca insasi democratia este amenintata in alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
ALEGERI SUA: Barack Obama sustine ca insasi democratia este amenintata in alegerile prezidentiale

Presedintele Barack Obama a lansat vineri seara un nou avertisment cu privire la alergerile prezidentiale, sustinand ca insasi democratia americana este amenintata la urnele de vot. Declaratiile presedintelui american au loc, dupa ce mai multe femei au marturisit ca au fost agresate sexual si hartuite de Donald Trump, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016: Barack Obama sustine ca insasi democratia este amenintata in alegerile prezidentiale

Presedintele Barack Obama a lansat vineri seara un nou avertisment cu privire la alergerile prezidentiale, sustinand ca insasi democratia americana este amenintata la urnele de vot. Declaratiile presedintelui american au loc, dupa ce mai multe femei au marturisit ca au fost agresate sexual si hartuite de Donald Trump, transmite AFP.

Filmele si serialele SF preferate de Barack Obama: Aceste productii va vor largi orizontul VIDEO

Presedintele SUA Barak Obama a declarat ca iubeste productiile sience-fiction nu pentru partea tehnologica si efectele speciale, ci pentru ca a putut invata multe lucruri despre umanitate.

Presedintele Barack Obama face dezvaluiri incredibile: Vom trimite oameni pe Marte pana in 2030

Barack Obama a afirmat intr-un editorial publicat pe CNN ca guvernul american va colabora cu companii private pentru a trimite oameni pe planeta Marte pana in anul 2030. Acesta a mai spus.

Alegeri SUA 2016. Campania lui Donald Trump este zguduita de un nou val de acuzatii de hartuire sexuala

Un nou val de povestiri impotriva lui Donald Trump, implicand acuzatii de hartuire sexuala, a iesit la iveala miercuri, continuand slabirea sanselor candidatului republican la presedintie printre alegatorii de sex feminin, cu mai putin de o luna inainte de ziua alegerilor.

Alegeri SUA 2016. Washington Post: inca o femeie il acuza de agresiune sexuala pe Donald Trump

Americana Kristin Anderson isi petrecea noaptea intr-un club de noapte newyorkez la inceputul anilor 90, atunci cand un barbat s-a asezat langa ea pe canapeaua de catifea rosie, inainte de a-si intinde mana pe sub fusta acesteia si de a o atinge in zona genitala. Femeia sustine ca atunci cand s-a intors pentru a-si privi in ochi agresorul, l-a recunoscut imediat pe republicanul Donald Trump.

Alegeri SUA: Clinton conduce in sondaje cu 8%

Candidata democrata la presedintie Hillary Clinton este cu 8% peste adversarul sau republican, Donald Trump, in preferintele electoratului american, potrivit celui mai recent sondaj Reuters/Ipsos, ale carui rezultate au fost facute publice marti. Avantajul fostei sefe a diplomatiei SUA a crescut de la 5% in urma cu o saptamana, noteaza agentia Reuters, preluata de Agerpres.

Alegeri SUA 2016. Vladimir Putin: Candidatii americani se folosesc de scandalul atacurilor cibernetice ca sa castige voturi

Presedintele rus Vladimir Putin FOTO Getty ImagesPresedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri ca scandalul atacurilor cibernetice din Statele Unite nu este in interesul Moscovei, iar ambii candidati se folosesc de Rusia ca sa castige voturi la alegerile prezidentiale ce vor avea loc in luna noiembrie, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2016. FOTO Hillary Clinton si Donald Trump, prezentati de-a lungul anilor

Candidata Partidului Democrat la Casa Alba Hillary Clinton ia distanta in sondaje de contracandidatul sau republican Donald Trump si face la fel si in campania sa. Un site pro-Clinton prezinta ce ii diferentiaza pe cei doi candidati la presedintia SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )