Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2016. Washington Post: inca o femeie il acuza de agresiune sexuala pe Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Washington Post: inca o femeie il acuza de agresiune sexuala pe Donald Trump

Americana Kristin Anderson isi petrecea noaptea intr-un club de noapte newyorkez la inceputul anilor 90, atunci cand un barbat s-a asezat langa ea pe canapeaua de catifea rosie, inainte de a-si intinde mana pe sub fusta acesteia si de a o atinge in zona genitala. Femeia sustine ca atunci cand s-a intors pentru a-si privi in ochi agresorul, l-a recunoscut imediat pe republicanul Donald Trump. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. FOTO Hillary Clinton si Donald Trump, prezentati de-a lungul anilor

Candidata Partidului Democrat la Casa Alba Hillary Clinton ia distanta in sondaje de contracandidatul sau republican Donald Trump si face la fel si in campania sa. Un site pro-Clinton prezinta ce ii diferentiaza pe cei doi candidati la presedintia SUA.

Alegeri SUA 2016. WikiLeaks continua dezvaluirile despre Hillary Clinton

WikiLeaks a publicat un nou set de e-mailuri extrase de pe serverul privat al managerului campaniei democrate John Podesta, care contine un numar suplimentar de 673 de e-mailuri din interiorul campaniei prezidentiabilei Hillary Clinton. Echipa de campanie a lui Hillary Clinton s-a gandit sa utilizeze oleoductul Keystone ca mijloc de a distrage atentia de la polemica asupra e-mailurilor fostului secretar de stat, potrivit WikiLeaks.

Alegeri SUA 2016. Dezvaluiri: victima unui viol al carui autor a fost aparat de Hillary Clinton, platita de un apropiat al lui Trump pentru a aparea la dezbatere

Victima unui viol al carui autor a fost aparat in instanta de Hillary Clinton, in urma cu peste 40 de ani, a fost platita de un apropiat al lui Donald Trump inainte de a aparea la dezbaterea electorala de duminica, relateaza Associated Press.

Alegeri SUA 2016. Campania lui Donald Trump este zguduita de un nou val de acuzatii de hartuire sexuala

Un nou val de povestiri impotriva lui Donald Trump, implicand acuzatii de hartuire sexuala, a iesit la iveala miercuri, continuand slabirea sanselor candidatului republican la presedintie printre alegatorii de sex feminin, cu mai putin de o luna inainte de ziua alegerilor.

Alegeri SUA 2016. Vladimir Putin: Candidatii americani se folosesc de scandalul atacurilor cibernetice ca sa castige voturi

Presedintele rus Vladimir Putin FOTO Getty ImagesPresedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri ca scandalul atacurilor cibernetice din Statele Unite nu este in interesul Moscovei, iar ambii candidati se folosesc de Rusia ca sa castige voturi la alegerile prezidentiale ce vor avea loc in luna noiembrie, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump le intoarce spatele liderilor republicani

Abandonat de multi dintre liderii Partidului Republican, candidatul la presedintie Donald Trump i-a atacat dur, pe Twitter, pe liderul Camerei Reprezentantilor, Paul Ryan, si pe alti republicani neloiali care i-au retras sprijinul.

Alegeri SUA 2016. Trump, singur impotriva tuturor

Cu mai putin de o luna inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul republicanilor, Donald Trump, ramane din ce in ce mai singur. Dupa ce a pierdut recent sprijinul multor colegi de partid, revoltati de limbajul folosit de prezidentiabil la adresa femeilor, Donald Trump este pus la zid si de marile publicatii americane, multe strangand randurile in jurul democratei Hillary Clinton.

Alegeri SUA 2016. Un fost colaborator CIA acuza administratia Obama ca l-a folosit ca tap ispasitor pentru a o apara pe Hillary Clinton

Un fost colaborator CIA, Marc Turi, inculpat pentru trafic de arme in Libia, acuza Guvernul american ca l-a folosit ca tap ispasitor pentru a o apara pe Hillary Clinton, relateaza Fox News.

Alegeri SUA: Clinton conduce in sondaje cu 8%

Candidata democrata la presedintie Hillary Clinton este cu 8% peste adversarul sau republican, Donald Trump, in preferintele electoratului american, potrivit celui mai recent sondaj Reuters/Ipsos, ale carui rezultate au fost facute publice marti. Avantajul fostei sefe a diplomatiei SUA a crescut de la 5% in urma cu o saptamana, noteaza agentia Reuters, preluata de Agerpres.

Alegeri SUA 2016. Clinton, avantaj de 11 procente in primul sondaj national efectuat dupa scandalul comentariilor obscene ale lui Trump

Candidata democrata in alegerile prezidentiale americane Hillary Clinton este creditata cu un avans de 11 puncte procentuale fata de Donald Trump, potrivit unui sondaj publicat luni, efectuat dupa publicarea inregistrarii video in care afaceristul este surprins facand declaratii obscene despre femei, relateaza presa americana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )