Libnet.ro
UNICEF

15:15

ALEGERI SUA: Viktor Orban, l-a felicitat pe Joe Biden si i-a urat sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Viktor Orban, l-a felicitat pe Joe Biden si i-a urat sanatate

Premierul ungar Viktor Orban i-a urat duminica sanatate si succes presedintelui ales al SUA, Joe Biden, dupa ce victoria acestuia a fost anuntata pe toate canalele media americane. continuă pe Ziarul Bursa

Cine se bucura, in Europa, de victoria lui Joe Biden la Casa Alba si cine sunt cei deloc incantati

Europa rasufla usurata. Donald Trump a pierdut alegerile. Victoria in alegerile prezidentiale din SUA a democratului Joe Biden a fost imediat salutata de liderii europeni, in frunte cu Angela Merkel si Emmanuel Macron. insa liderii Ungariei, Poloniei si Marii Britanii nu sunt prea fericiti.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al Americii: Guvernul pe care il conduc e pregatit sa lucreze indeaproape cu noua Administratie SUA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a felicitat duminica pe noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, si pe vicepresedintele ales, KamalaHarris. Noul presedinte al SUA,.

Alegeri SUA 2020. Netanyahu il felicita pe Biden si ii multumeste lui Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat duminica pe presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, spunand ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu noua administratie si sa consolideze alianta celor doua tari, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden tot mai aproape de victorie - trece pe primul loc in Pennsylvania si conduce si in Georgia Statul Georgia anunta ca voturile vor fi renumarate

Suspansul alegerilor care au facut o lume intreaga sa-si indrepte atentia asupra SUA continua si vineri, desi Joe Biden se apropie in statele cheie de cifra magica de 270 de voturi in colegiile electorale, cifra care ii va asigura presedintia. intre timp, Donald Trump a sustinut prima sa conferinta de presa dupa scrutin, acuzand tentativele de fraudare, fara sa prezinte niciun fel de probe. Scorul actual: Biden - 253 vs. Trump 214 inca in joc: Pennsylvania 20), Georgia 16 voturi), Carolina de Nord 15 voturi), Arizona 11 voturi), Nevada 6 voturi)-------23:35 Numararea buletinelor de vot in Arizona se va extinde pana la sfarsit de saptamana, cu 250. 00 buletine ramase de numarat23. 25 Pennsylvania: Avansul lui Biden a crescut la peste 14. 000 de voturi. 23:00 CNN: Liderii republicani ii cer lui Trump sa sa formuleze in mod clar un caz specific de fraudare a votului22. 40 Avansul lui Biden in Arizona a scazut la 39. 769 de voturi, cu numaratoarea la 93%, iar in Georgia scade din nou la peste 1. 10 Comitetul National Republican vrea sa stranga cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarea in plan juridic a rezultatelor alegerilor prezidentiale de catre presedintele Donald Trump. 55 Georgia: Avansul lui Biden a crescut la peste 1. 600 de voturi. 21:40 Un judecator de stat din Pennsylvania a ordonat separarea buletinelor de vot provizorii neclare).

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

Cum s-ar putea transa alegerile prezidentiale din SUA. De ce are nevoie Joe Biden, omul cu prima sansa in cursa pentru Casa Alba, si cum arata situatia pentru Donald Trump

20 Observatorii electorali internationali ai OSCE l-au acuzat joi pe presedintele american Donald Trump de abuz flagrant de putere pentru faptul ca a cerut stoparea numaratorii.

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

ALEGERI SUA: Benjamin Netanyahu il felicita pe Joe Biden si ii multumeste lui Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat duminica pe presedintele ales al SUA, Joe Biden, spunand ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu noua administratie si sa consolideze alianta celor doua tari.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020: Premierul sloven pune sub semnul intrebarii anuntul triumfului lui Biden

Premierul Sloveniei, populistul Janez Jansa, a pus sambata sub semnul intrebarii anuntul victoriei democratului Joe Biden la scrutinul prezidential din SUA, apreciind ca i se pare interesant faptul ca fostul vicepresedinte democrat este felicitat inainte ca acuzatiile de frauda facute de presedintele american in exercitiu, republicanul Donald Trump, sa fi fost solutionate, transmite EFE, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )