Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta pe internet: mesajele in numele Postei Romane de care trebuie sa te feresti

Playtech Playtech,
Alerta pe internet: mesajele in numele Postei Romane de care trebuie sa te feresti

Internetul e un mediu care-ti ofera acces la toate informatiile posibile, dar este si un mediu periculos, in care hackerii pandesc la tot pasul. Acum, ar fi bine sa te feresti de o noua. continuă pe Playtech

Cum faci cea mai pufoasa omleta. Reteta minune pe care trebuie sa o stie toate gospodinele

Ingredietul si tehnica potrivita pentru o omleta care te va ajuta sa-ti incepi dimineata cu bine! Ce trebuie sa faci si cum sa o prepari? Pasii sunt foarte simpli. Cum sa faci cea mai pufoasa omleta? Reteta si ingredientul secret Sunt multe tehnici si multe optiuni pentru simpla omleta, dar majoritatea o prefera pe cea .

FC Barcelona si-a ales noul antrenor! Prima declaratie a omului care trebuie sa il convinga pe Messi sa ramana

Quique Setien a fost demis de la FC Barcelona dupa dezastrul din meciul cu Bayern Munchen, scor 2-8, in sferturile de finala din Champions League. Iar conducerea formatiei blaugrana s-a miscat repede pentru alegerea succesorului. S-a ales varianta Ronald Koeman, cel care ocupa in prezent functia de selectioner al Olandei. Fostul fundas al formatiei blaugrana .

9 lucruri importante despre SPF pe care trebuie sa le stii

Expunerea la ultraviolete de tip A sau B este responsabila pentru degradarea calitatii pielii, aparitia sau accentuarea ridurilor, a petelor pigmentare sau albe, a porilor dilatati si, din pacate, si pentru aparitia cancerului de piele. Tocmai de aceea este extrem de important sa aplicam zilnic produse cu factor de protectie, nu doar atunci cand stam la plaja.

Cum cureti adidasii cu bicarbonat de sodiu. Trucul ingenios pe care trebuie sa-l stie toata lumea

Iata cateva metode prin care sa-ti cureti incaltamintea alba! Adidasii si tenisii albi sunt cei mai pretentiosi. Cum sa ii poti mentine curati mai multa vreme? Ai nevoie de putine lucruri pentru ca incaltamintea ta sa arate ca noua. Truc pentru incaltamintea alba! Cum sa-ti cureti adidasii cu bicarbonat de sodiu? incaltamintea alba sau cea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )