Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alerta meteo: Se anunta ploi torentiale in toata tara pana vineri dimineata

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Se anunta ploi torentiale in toata tara pana vineri dimineata

Meteorologii au emis o informare de ploi pentru toata tara, valabila de miercuri seara pana vineri dimineata. De joi, de la ora 18. 00, pana vineri la 09. 00, temporar, va ploua in toata tara, a transmis Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Adevărul

Ploi in toata tara, pana vineri dimineata. Vreme instabila si la Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o informare de ploi valabila la nivelul intregii tari pana vineri dimineata. Potrivit meteorologilor, in intervalul 25 septembrie, ora.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 26 septembrie: Sunt anuntate ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 26 septembrie 2019. Sunt anuntate ploi in regiunile din intreaga tara si temperaturi care vor avea valori maxime cuprinse intre 15 si 25 de grade Celsius. Cantitatile de apa pot depasi 40 lmp in jumatatea de est a Romaniei. Prognoza meteo ANM pentru joi, .

Ploi in toata tara, incepand din aceasta seara si pana vineri dimineata in sud si in est vor fi vijelii

Incepand de miercuri seara si pana vineri dimineata va ploua in toata tara, iar in est si in sud vor fi vijelii, potrivit meteorologilor.

ALERTA METEO: Vreme de COSMAR in mai toata tara. Vezi aici PROGNOZA PE REGIUNI pana pe 6 octombrie

Temperaturile scazute, sub normalul acestei perioade, si ploile abundente pun stapanire pe toate regiunile. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani.

Vreme inchisa si ploi in aproape toata tara

Prognoza meteo pentru miercuri, 25 septembrie. Vremea va fi in general inchisa si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii. Local se pot acumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla.

Vremea se raceste in toata tara in aceste zile. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se raceste in toata tara in aceasta saptamana, cand sunt asteptate valori sub cele normale in aceasta perioada din an si vor fi variatii de temperatura de la o zi la alta. Dupa 28 septembrie se incalzeste usor, iar maximele vor fi, in general, intre 20-23 de grade, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani transmise luni de catre meteorologi.

ALERTA METEO! Vremea se schimba RADICAL incepand de astazi! Unde va lovi URGIA

Meteorologii anunta o vreme inchisa pentru astazi, cu cer noros si ploi slabe. Local, in vest si sud vor fi averse, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Valorile.

ALERTA METEO fara precedent: Vine potopul! Vezi unde va lovi URGIA

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o informare de ploi valabila la nivelul intregii tari pana vineri dimineata. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu.

Prognoza meteo: Vine vreme de cosmar. Unde se anunta ploi devastatoare, cat de frig se face si in ce regiuni se incalzeste

Vremea rea loveste Romania. Temperaturile scazute, sub cele normale pentru aceasta perioada din an si ploile abundente pun stapanire pe totate regiunile. Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vremea se raceste semnificativ in aceasta saptamana, iar de precipitatii nu vom scapa pana pe 6 octombrie.

Alerta meteo: Vremea o ia de tot RAZNA in orele urmatoare! Vezi judetele afectate

Meteorologii anunta valoritermice usor mai ridicate decat cele specifice acestei perioade in regiunile sudice, sud-vestice si centrale, iar in rest temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )