Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alexei Navalnii a comparut din nou in fata instantei vineri incepe un nou proces in care este acuzat de defaimare

Hotnews Hotnews,
 Alexei Navalnii a comparut din nou in fata instantei vineri incepe un nou proces in care este acuzat de defaimare

Disidentul rus Alexei Navalnii a comparut din nou in fata instantei, vineri, intr-un proces separat de cel care a dus la condamnarea sa la trei ani si jumatate de inchisoare, mai devreme in cursul acestei saptamani, anunta Euronews. continuă pe Hotnews

Medicul rus care l-a tratat pe Alexei Navalnii la spitalul din Omsk a murit subit

Serghei Maksimisin, unul dintre medicii principali care i-au acordat primul ajutor si l-au tratat anul trecut pe Alexei Navalnii la spitalul din Omsk, a murit subit, informeaza CNN.

Antony Blinken, secretarul de stat american: Statele Unite sunt profund ingrijorate de condamnarea la inchisoare a lui Alexei Navalnii

Statele Unite sunt profund ingrijorate de condamnarea la inchisoare a opozantului Kremlinului Alexei Navalnii si au cerut din nou, marti, eliberarea imediata a acestuia, secretarul de Stat Antony Blinken afirmand ca Washingtonul va colabora indeaproape cu aliatii SUA in privinta modalitatilor prin care Rusia sa fie trasa la raspundere, transmite Reuters.

BIDEN: Alexei Navalnii a fost condamnat pentru ca a expus fapte de coruptie

Joe Biden a reactionat la condamnarea disidentului rus Alexei Navalnii de catre instantele ruse - presedintele american spune ca decizia justitiei ruse este motivata politic si ca Navalnii a fost tintit pentru ca a expus faptele de coruptie ale regimului Putin. Biden a cerut eliberarea imediata si fara conditii a opozantului rus.

Medicul care l-a ingrijit pe Alexei Navalnii dupa otravire, in spitalul din Siberia, a murit subit

Unul dintre medicii care l-au tratat pe Alexei Navalnii in spitalul din Siberia a murit subit. Anuntul a fost facut de reprezentantii spitelului din Omsk, informeaza CNN. Serghei Maksimisin avea 55 de ani si era.

Alexei Navalnii a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare

Alexei Navalnii a fost condamnat de instanta rusa la trei ani si jumatate de inchisoare, marti, in u.

Razvan Fodor, din nou vedeta la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

Razvan Fodor a ajuns din nou in prim-plan! Celebrul actor revine pe micile ecrane intr-un nou proiect. Despre ce este vorba si care sunt detaliile cunsocute pana acum despre provocarea pe care a acceptat-o? Razvan Fodor, nou proiect la Antena 1 Razvan Fodor a disparut putin de pe micile ecrane, dar nu si de pe .

Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Sosoaca. Nu a stat la discutii cu senatoarea de la AUR

Desi prezenta pe micul ecran, aproape constant, Diana Sosoaca pare-se ca si-a cam inchis singura usile in nas. Dupa ce a fostfortata sa plece din platoul Sinteza Zilei, un nou episod a avut loc, zilele acestea. Desi, nu este la prima situatie de acest fel, de data asta Victor Ciutacu a recurs la masuri extreme.

Masuri restrictive impuse din nou in Alba Iulia, unde rata de incidenta este de 3,36

Activitatea cu publicul a restaurantelor si a cafenelelor in interiorul cladirilor este din nou interzisa in Alba Iulia, dupa ce rata de infectare a depasit 3 la 1. 000 de locuitori, ajungand la 3,36, transmite Agerpres.

GRAFIC Rata de infectare scade, din nou, in Bucuresti sub 2 17 judete au un indice sub 1

Rata de infectare cu noul coronavirus a scazut, din nou, sub 2 in Bucuresti, incidenta cazurilor la mia de locuitori fiind marti de 1,96. 32 de judete sunt in zona verde de COVID-19, avand un indice sub 1,5. Timis ramane in continuare pe rosu, cu 3,17.

Apple isi dezamageste utilizatorii, din nou: ce s-a intamplat cu iCloud, Apple Music si alte servicii

Incepe sa devina din ce in ce mai dificil sa recomanzi servicii online sau sa ai o incredere enorma in platformele care iti leaga accesul la informatii de servere localizate in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )