Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alianta Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex se solidarizeaza cu angajatii ROMATSA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alianta Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex se solidarizeaza cu angajatii ROMATSA

Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex se solidarizeaza cu salariatii ROMATSA, care au anuntat ca intra in greva generala pe 1 septembrie, anuntand la randul sau ca a inceput demersurile pentru a declansa actiuni de protest la. continuă pe Wall-Street Ro

Sindicalistii Sed Lex pregatesc greva generala la nivel national

Biroul Executiv al Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX a strans semnaturile necesare pentru declansarea actiunilor de protest la nivel national, informeaza B1 TV. Sindicalistii din sistemul.

Sed Lex va decide, pe 9 septembrie, data declansarii grevei generale in administratia publica

Biroul Executiv al Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex va decide, pe 9 septembrie, data cand va fi declansata greva generala in administratia publica, in vederea obtinerii unei cresteri salariale de cel putin 30%, se arata intr-un comunicat citat de Agerpres.

Circa 85.000 bugetari se solidarizeaza cu greva angajatilor ROMATSA

Circa 85. 000 de salariati din sistemul bugetar s-ar putea solidariza, de la 1 septembrie, cu greva generala declansata de angajatii ROMATSA, potrivit unui comunicat al Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX.

Sed Lex anunta proteste de amploare pe 1 septembrie, in semn de solidaritate cu sindicalistii de la ROMATSA (VIDEO)

Sed Lex anunta proteste pe 1 septembrie, in semn de solidaritate cu sindicalistii de la ROMATSA. La aceste proteste vor participa aproximativ 85. 000 de oameni, informeaza B1 TV. Decizia vine ca urmare a numirii in.

Angajatii ROMATSA intra in greva generala pe 1 septembrie (VIDEO)

Angajatii ROMATSA anunta ca vor intra in greva generala pe 1 septembrie, iar impactul, din punctul lor de vedere va fi catastrofal si tin sa precizeze ca nu va dura doua ore. E o greva generala, totala,.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )