Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru, a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru, a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru si patronul firmei de paza si securitate care ar fi prejudiciat statul cu 10 milioane de euro ar fi fost retinut in aceasta noapte, iar astazi va fi adus la tribunal cu propunere de arestare preventiva, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Omul de afaceri Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost retinut

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost retinut in luni noapte pentru 24 de ore, fiind acuzat intr-un dosar de evaziune fiscala, potrivit Realitatea TV.

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spataru, a fost retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE 12:05 Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti informeaza ca in urma audierilor efectuate in dosarul penal in care sunt cercetate mai multe persoane pentru savarsirea de infractiuni de evaziune fiscala au fost puse sub inculpare Ionescu Alin si Aron Roxana, emitandu-se totodata si ordonante de retinere a acestora pentru 24 de ore.

Omul de afaceri Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, retinut intr-un caz de evaziune fiscala

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost retinut in luni noapte pentru 24 de ore, fiind acuzat intr-un dosar de evaziune fiscala, potrivit Realitatea TV.

Omul de afaceri targujian Alin Ionescu retinut pentru evaziune deruleaza contracte in Gorj cu CEO si Consiliul Judetean

Omul de afaceri targujian Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost retinut in noaptea de luni spre marti pentru evaziune fiscala.

Alin Ionescu, sotul Cristinei Spatar, retinut pentru evaziune fiscala

Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar si contabila acestuia au fost retinuti. Omul de afaceri este acuzat de evaziune fiscala si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare.

CLIPE DE COSMAR pentru Cristina Spatar! Sotul vedetei, Alin Ionescu a fost retinut pentru 24 de ore!

Cantareata RB Cristina Spatar trece printre cele mai negre momente din viata ei. Sotul cantaretei, Alin Ionescu, a fost retinut.

Evaziune fiscala de 10 mil. euro: Alin Ionescu, patronul firmei Shelter Security si contabila societatii au fost retinuti

Alin Ionescu, patronul firmei Shelter Security , si contabila societatii au fost retinuti marti de catre procurori care vor cere instantei arestarea lor preventiva, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul serviciilor de paza si securitate, in care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )