Libnet.ro
UNICEF

18:15

Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL

Presedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, spera ca premierul Dacian Ciolos sa devina, dupa 11 decembrie, membru al PNL. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Gorghiu: Il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL

Presedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, spera ca premierul Dacian Ciolos sa devina, dupa 11 decembrie, membru al PNL, informeaza Agerpres.

Alina Gorghiu, promisiune pentru alegatori: Parlamentarii PNL vor renunta la pensiile speciale si la celelalte privilegii si imunitati (VIDEO)

Parlamentarii liberali vor renunta la pensiile speciale din prima luna de mandat, pentru ca PNL 'nu accepta privilegii si imunitati', a declarat Alina Gorghiu la evenimentul de lansare a.

Premierul Dacian Ciolos a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu distinctia Ordinul Republicii

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a fost decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Alina Gorghiu: PNL majoreaza salariile bugetarilor cu 30-40%, pana in 2020, si dubleaza salariile medicilor din 1 iunie 2017

PNL va majora salariile bugetarilor cu 30-40% pana 2020, prin masuri sustenabile, a declarat, vineri, la lansarea candidatilor pentru alegerile parlamentare, presedintele partidului, Alina Gorghiu, informeaza Agerpres.

Declaratii curajoase din partea PNL. Alina Gorghiu a anuntat ca parlamentarii liberali vor renunta la pensiile speciale: Sunt in fruntea unui partid care nu accepta privilegii si imunitati

Alina Gorghiu a declarat ca parlamentarii liberali vor renunta la pensiile speciale din prima luna de mandat, pentru ca PNL nu accepta privilegii si imunitati.

Alina Gorghiu: Parlamentarii liberali VOR RENUNTA LA PENSIILE SPECIALE

Alina Gorghiu a declarat ca liberalii vor renunta la pensiile speciale din prima luna de mandat pentru ca PNL 'nu accepta privilegii si imunitati'. 'Colegii mei vor fi cei care din.

Dacian Ciolos recunoaste ca a acceptat sa apara pe afisele din campanie: Sunt pentru ca PNL mi-a propus sa ma sprijine pentru un nou mandat

Premierul Dacian Ciolos a urcat pe scena la mitingul din Bucuresti in care Partidul National Liberal si-a prezentat candidatii in alegerile parlamentare din 11 decembrie. Dupa aceasta aparitie,.

Dupa un an de guvernare, prim-ministrul tehnocrat Dacian Ciolos s-a transformat in salvatorul taberei anti-PSD

Dacian Ciolos a evitat, initial, sa-i ostilizeze pe oamenii lui Dragnea. Acum a acceptat sustinerea PNL si USR pentru un nou mandat de premier si este prezentat drept omul care poate bloca o noua guvernare PSD.

Dupa un an de guvernare prim-ministrul tehnocrat Dacian Ciolos s-a transformat in salvatorul taberei anti-PSD

Dacian Ciolos a evitat, initial, sa-i ostilizeze pe oamenii lui Dragnea. Acum a acceptat sustinerea PNL si USR pentru un nou mandat de premier si este prezentat drept omul care poate bloca o noua guvernare PSD.

Presedintele CJ Vaslui, acuzat ca face presiuni asupra primarilor sa nu participe la intalnirea cu Dacian Ciolos

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, candidat USR la Parlament, acuza ca seful Consiliului Judetean CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu PSD), face presiuni asupra alesilor locali din judet pentru a nu participa la intalnirea de vineri cu Dacian Ciolos si le blocheaza lor si accesul la programele finantate de Guvern.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )