Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul Dacian Ciolos a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu distinctia Ordinul Republicii

România Liberă România Liberă,
Premierul Dacian Ciolos a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu distinctia Ordinul Republicii

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a fost decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. continuă pe România Liberă

Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro: Deputatul a facut public un document in acest sens (FOTO)

Deputatul PRU Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Varujan Vosganian. in acest.

UPDATE: Premierul Dacian Ciolos a semnat demiterea secretarului de stat Adrian Sanda

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a decis demiterea din functie a secretarului de stat Adrian Sanda, ridicat, miercuri, de procurori si dus la audieri la Parchetul instantei supreme.

De la grupa Martinica, la fotoliul de lider al Republicii Moldova. Cum a fost copilaria lui Igor Dodon, poreclit in copilarie Gosa

Igor Dodon a fost ales presedintele Republicii Moldova, el invingand pe candidata pro-europeana Maia Sandu. Putini sunt insa cei care cunosc detalii despre viata socialistului pro-rus. Mai mult.

in ultimele zile de mandat, Nicolae Timofti i-a oferit Ordinul Republicii lui Dacian Ciolos

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat miercuri, 16 noiembrie, in ultimele sale zile de mandat, un decret prin care ii ofera premierului Romaniei, Dacian Ciolos, Ordinul Republicii.

Romania, prinsa in cercul Rusiei. HARTA tarilor cu lideri pro-rusi, la care se adauga si proaspat alesii presedinti ai Republicii Moldova si Bulgariei (FOTO)

Odata cu alegerea lui Igor Dodon presedintele Republicii Moldova, Romania pare sa fie tot mai stransa in cercul Rusiei. Asta nu este tot, si vecinii din Bulgaria si-au ales un presedinte de.

VIDEO LIVE. Protest la Chisinau, dupa ce Igor Dodon a fost ales presedinte al Republicii Moldova. ONG-urile acuza ca alegerile au fost fraudate. Manifestatii vor avea loc si in Bucuresti, Iasi si Galati

Organizatia neguvernamentala ,,Onoare, Demnitate si Patrie organizeaza luni, la orsa 13,00, la Chisinau, un protest impotriva alegerii lui Igor Dodon in functia de presedinte al Republicii Moldova, sustinand, pe pagina sa de Facebook, ca scrutinul a fost fraudat.

Protest la Chisinau, dupa ce Igor Dodon a fost ales presedinte al Republicii Moldova. ONG-urile acuza ca alegerile au fost fraudate

Organizatia neguvernamentala ,,Onoare, Demnitate si Patrie organizeaza luni, la orsa 13,00, la Chisinau, un protest impotriva alegerii lui Igor Dodon in functia de presedinte al Republicii Moldova, sustinand, pe pagina sa de Facebook, ca scrutinul a fost fraudat.

Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care Birtalan Jozsef este eliberat din functia de presedinte al Agentiei Functionarilor Publici, atributiile sale urmand sa fie exercitate de catre vicepresedintele ANFP, Cristian Vasile Bitea pana la numirea unui nou sef al institutiei.

Premierul Republicii Moldova: Romania poate facilita dezvoltarea si modernizarea tarii noastre, este un model pentru noi din multe puncte de vedere

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a declarat ca este deschis sa colaboreze cu noul presedinte daca acesta va fi de partea reformelor, asigurand electoratul ca guvernul de la Chisinau va continua sa isi duca la indeplinire angajamentele.

Romania nu este condusa de nimeni. Victor Ponta il ataca pe Dacian Ciolos: Pana in 2015 am dus-o bine, nu si in 2016

Victor Ponta l-a numit pe Dacian Ciolos direct raspunzator de situatia actuala a Romaniei in cadrul unei emisiuni la care a fost invitat, anunta DC News. Ponta il ataca pe actualul premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )